Érdekes világ

Lesz akinek ömlik majd a pénz, másokra rátalál a szerelem – nagy horoszkóp

Mutatjuk, kinek mit tartogatnak a “csillagok”.

Izgalmas nap elé néznek az egyes csillagjegyek.

Kos

Hirdetés

(III. 21.–IV. 20.)

A Kos szülöttek kisugárzása általában is igen erős, s most erre még ráerősít az uralkodó bolygójával szemben álló Hold. Az érzelmek feszültséget, súlyt adnak szavainak, a lelkesedése egyeseket elragadhat, másokat azonban szembe állíthat önnel. Ön ezért ne essen kétségbe: a lényeg, hogy hatással tud lenni másokra. Ha felfigyelnek önre, akkor természetes, hogy nem mindenkinek tetszik, amit mond. De a lényeg a figyelem!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Bízza magát nyugodtan a tehetségére, higgyen önnön zsenialitásában! A hatalmi pozíciókban lévőkkel szemben is jobb az esélye, ha saját maga képviseli az érdekeit velük szemben. Így könnyebben találhat szövetségest, támogatót is közöttük! Az egyenes beszédre és a tiszta megfogalmazásra, tiszta eszközökre törekedjen! Akkor nincs tere a hátsó gondolatoknak és a félelmeknek meggátolni az ön kibontakozását.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Jelleméből következően ön szereti a gyors, de megalapozott döntéseket. Ehhez társul ma még az is, hogy az elemző képessége most különösen jó. Hamar átlát a mások beszédén, és a tényeket összerakva, mintegy kirakósként áll össze az ön szemében a valóság. A kutató munka ma különösen jól mehet, és meglepő eredményekre juthat. Ebből következik az is, hogy ma szinte lehetetlen becsapni önt. Jó nap ez a döntésekre.

Rák

Hirdetés

(VI. 22.–VII. 22.)

Nem ártana, ha csapna maga körül egy kis önreklámot. Akkor végre a világ is észrevenné a kvalitásait, nem csak a kedvese. Mert szerencsére élete párja teljes mellszélességgel ön mellett áll. A párkapcsolatában ezért a biztonságérzete megnő, ha valamilyen félreértés lenne kettejük között, akkor a partnerével ma sikerrel lehet túl egy félreértésen. Ma felfrissíthet egy megszakadt barátságot, vagy ha éppen szingli, egy szerelmet.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Önnek talán sejtelme sincs róla, de hódolóinak a száma egyre gyarapszik. Annál is inkább, mivel egyre összeszedettebbnek tud mutatkozni, a lénye nyugalmat, békét sugároz. Ez még akkor is így van, ha belül úgy érzi, szétszedik a kétségek. A sikereit is vegye azonban számba, ne csak az esetleges kudarcait! Ha így tesz, újabb kihívásokra lesz képes, és erősítheti a pozícióját.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

A Szaturnusz helyzetéből következően mostanában szívesen irányítja az embereket. Annál is inkább, mivel ráébredt, hogy képtelenség, hogy mindent ön végezzen el. Azért arra is ügyeljen, hogy bizonyos mozgásteret hagyjon a beosztottjainak, vagy azoknak, akiket irányít. Inkább a háttérből irányítson, vagy csak iránymutatást adjon. Minél kevesebb kötelezettséget szab, annál inkább szárnyalhatnak a munkatársai.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Harcolnia kell valakinek a kegyeiért, és még alkuba is kell bocsátkoznia. A harciasságot kell tehát vegyítenie ma valamiféle lelki szatócskodással. Szerencsére ön tudja a mértéket, hogy meddig mehet el, hogy ezzel azért még a jóízlés határain belül maradjon. A szerelemért mindent megtehet, ami nem ütközik a saját elveibe. Engedjen az érzelmeinek, a túl sok elfojtás káros lehet.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Ha ma nagyobb gondot fordít a munkájára, vagy bizonyos ügyei elintézésére, akkor szép summát söpörhet be e tettéért – szinte ömleni fog a pénz. Izgalmas időszak következik el az életében, amikor maximális fordulatszámon pöröghet. Nem csoda, hiszen nem csak új feladatok várják, de új helyszíneket ismerhet meg. A lakóhelyét is szebbé, otthonosabbá teheti, sőt, akár egy költözés gondolata is felötölhet a lelki szemei előtt. A mai nap lehet a kezdet.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Az összeköttetései megbízhatóak, de nem szabad túlterhelni ezeket a kapcsolatokat! Ha valakit túlságosan kihasználna, azzal csak maga ellen fordítaná a jóakaratát. A végén pont akkor nem lesz már a kegyeltje, amikor a leginkább szüksége lenne rá. Ha viszont több figyelmet fordít ön is a másikra, ha segítéségére van, akkor számíthat arra, hogy ő is hasonlóan jóindulattal lesz ön iránt továbbra is.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Ma könnyen ismerkedik, ezért új barátokat is szerezhet magának. Uralkodó bolygójának a Vénusszal alkotott igen jó fényszöge segíti önt ahhoz, hogy szeretetre méltó viselkedésével valaki szívét meghódítsa. Lehet, hogy akár még szerelem is lehet a dologból! De ha nem is, egy igaz, hű barátot mindenképpen szerezhet ma magának. Keresse a kapcsolatokat, elegyedjen szóba ismeretlenekkel! Ma kitárulhat ön előtt a világ.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Ha most kellene önmagáról jellemrajzot készítenie, akkor azt írhatná bele, hogy játékos, örökmozgó, tettrekész és kíváncsi. Az uralkodó bolygójával együtt álló Mars teszi önt ilyenné. Ez egy új, különleges oldala, amivel talán még ön sincs egészen tisztában, de a lelke mélyén már érzi, hogy így van. Egy szerelem, ami most kezdődhet, segítene önnek kihozni magából a maximumot. Ugorjon bele!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Pozitív kisugárzása még pozitívabbá válhat a mai napon az uralkodó bolygóját trigonáló Hold hatására. Ennek következtében különösen a délelőtti órákban tapasztalhat meglepő fordulatokat: a rossz kapcsolatai is jóra fordulhatnak, egy ellensége szeretettel fordulhat ön felé. Higgyen a jóindulatának! Ez a váratlan fordulat segíthet önnek abban, hogy megoldja az anyagi gondjait. Legyen érzékeny a mások gondjaira is!

Forrsá: Blikk Rúzs

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!