CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Az Új Világrend bankárai: a Föld 58,695,835,400,794 dolláros adósságban van

Mindent a markukban tartanak, örökre eladósították a bolygó lakosságát…?

Ezt még az unokáink unokái is fizetni fogják…!

Gyakorlatilag a koronavírus járvány kezdete óta egy olyan globális válság van elhúzódóban, ami miatt az egész világ adósságban fuldokol.

Hirdetés

A nemzetállamok vagyona megcsappant, miközben “fű alatt” titokban Fort Knox arany trezorjait már az elmúlt években kiüríthették.

Valamennyi ország aranytartaléka odalett, de erről nem beszélnek.

A világbankárok ördögi terve ez, vagy puszta véletlenek sorozata? Ha véletlenek, akkor a sors meglehetősen sűrűn ír bele véletleneket a világtörténelem menetébe.

Egyvalmai biztos:

A mostani globális resettel az amúgy is kőgazdag elit, a bankárhiénák és pénztőkés uzsoradinasztiák járnak jól.

A Wall Street valódi “farkasai”, akik a világ vagyonának 96%-a felett uralkodnak.

Mert itt bizony nagy titkok vannak.

Nagy, rendszerszintű összefonódás, magasabb szinteken.

De vajon hogyan és miért adósodhatott el ilyen jelentős mértékben a világ? És hová vezet ez?

Hirdetés

Egyes szálak tényleg a háttérhatalmak, és az általuk létrehozandó Új világrendhez vezetnek?

Mikor és makro szinten is kezd teljes mértékben kicsúszni az országok kezei közül az adósság, mely, mint valami szörnyű spirál, egyre csak tovább gyűrűzik, olyan pénzügyi hullámokat keltve, amibe belefullad majd a világ.

Megdöbbentő, de napjainkban már minden családban vannak olyan tagok, akik komoly hitellel élnek a nyakukban, és egész életen át törlesztenek.

Az emberek házat, autót, lakást vesznek, kölcsönöket igényelnek, hogy olyan dolgokat vegyenek, melyekre valójában nincs is igazán szükségük.

Az élet lényegében már az adósságaink végeláthatatlan törlesztéséről szól.

Egyes becslések szerint ma már a született csecsemők is adósságban vannak: ők is viselik az adott ország államadósságának terheit, mint köztük Magyarországét is.

Hihetetlenül riasztó kép kezd minden szakértőben, és pénzügyi elemzőben kibontakozni, mivel azt látni, hogy a pénzügyi intézetek, a hitelezők és a bankrendszerek felülemelkednek az országokon, holott az államháztartás alárendelt részeiként kellene funkcionálniuk.

Ehelyett nem csak felülemelkednek, de sakkban tartják az országokat, és mivel a kormányok nekik tartoznak, sakkban is tartják azokat.

Ez azért is hihetetlenül súlyos probléma, mert így gazdasági, politikai és egyéb manipulációkat követhetnek el, mivel minden ország ki van szolgáltatva az érdekeiknek.

Akár választásokat, pártokat manipulálhatnak. mozgalmakat tehetnek tönkre, vagy éppen befolyásolhatják az adott ország közhangulatát is.

Sokak felhívták már arra a figyelmet, hogy nem lenne szabad ekkora befolyást adni a bankoknak, és annak idején a 2008-as válság után hagyni kellett volna a legtöbbet tönkre menni, nem államilag felkarolni, ahogyan azt sokan tették Európa-szerte és máshol is a világon.

A globális adósság hegyek azóta elkezdték maguk alá temetni az egyes országokat és lassan az egész világot.

Kimondatlanul is, de egy modern, örökké adós rabszolgatársadalom létrehozása van folyamatban.

Más magyarázat aligha van arra, ami most zajlik a világban gazdasági szinteken…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!