CímlapsztorikÉrdekes világ

Egyre több eszközt vetnek be világszerte, hogy az embereket oltásra kényszerítsék

Tényleg jön az egészségügyi apartheid?

A baj nagyon nagy.

Akik a szabadság és az önrendelkezés oldalán álltak, azok most egy sötét korszak eljövetelét látják.

Hirdetés

Világszerte érezhető, hogy az emberek kezéből ki akarják csavarni a tudatosságot, és a gondolkodást.

A karhatalmak ugyanis próbálják az emberiséget rákényszeríteni különféle rendeleti kormányzással, sebtében meghozott rendeletekkel, lezárásokkal az önrabosításra.

A világtársadalmak másfél év karanténra tették, a gazdaságot leállították, hogy végrehajtható legyen a Great Reset, azaz a Nagy Újraindítás.

Ez az alapja és feltétele vannak, hogy a jelenleg i régi világrend darabjaira hulljon és egy ÚJ Világrend jöjjön létre a fejünk felett.

Az emberiség feje felett tehát már összecsaptak a hullámok…

Eközben mindenfelé számos geopolitikai, kormányzati, vallási és társadalmi változás történik, amelyek az elit, a látható és árnyékkormány szövetségeseinek eltávolításához és hatástalanításához szükségesek.

Számos olyan eseményre kerül sor a világban, amelyek bár jelen vannak körülöttünk, a hivatalos média nem tudósít róluk, vagy elkendőzi őket.

Tudatosítanunk kell a természeti és éghajlati egyensúlytalanságokat, az egyre drámaibbá és kritikusabbá váló társadalmi helyzetet, a számos országban megjelenő provokációkat és háborúkat, a mindenhol jelen lévő krízist és konfliktusokat…

A cél egyértelmű: az emberiség rabosítása egy olyan digitális, Mátrix-szerű világban, ahol az emberi jogok csak akkor érvényesíthetők, ha megtesszük amit a hatalom enged.

Hirdetés

Talán nem véletlen az sem, hogy a világ kormányai már erősen támogatják a társadalom átnevelését, és megpróbálják valamennyi létező módon “rákényszeríteni” az embereket az oltásra.

Ez ugyanis egy globális társadalmi kísérlet, ahogyan már Carló Viagnó vatikáni érsek is megpedzegette

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!