CímlapsztorikÉrdekes világ

El kell bocsátani az oltatlan alkalmazottakat a “Munkahelyek újraindítása” program részeként

Új “módszerrel” harcolnának a hatóságok azért, hogy mindenki beoltassa magát…

A Világgazdasági Fórum hétfőn jelezte, hogy támogatja az alkalmazottak kénytelen választását a négy ellentmondásos vakcina közül, hogy vagy beadatják az egyiket vagy munkanélkülivé válnak, ha úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat.

Az intenzív visszhangot követően azonban törölték az eredeti Twitter bejegyzést, és feltöltöttek egy másikat ugyanazzal a grafikával és megváltoztatott szöveggel.

Hirdetés

“Vegye fel az oltást, különben következményekkel nézhet szembe a munkáltatója részéről,” – olvasható a hétfőn közzétett eredeti tweetben.

A tweetet színes grafika kísérte, amely bemutatta azon cégek állítólagos közvélemény-kutatási számait, amelyek elbocsátanák az alkalmazottakat, mert nem oltatták be magukat

-számol be róla többek között az ÚjVilágtudat.

A vállalati vezetők által támogatott “új Fórum-kezdeményezés célja, hogy új globális szabványokat állítson fel a faji és etnikai igazságosság érdekében az üzleti életben.”

A “Nagy újraindítás” a WEF által először bevezetett koncepció, amelyet Justin Trudeau kanadai miniszterelnök elsők között támogatott lelkesen a járvány lehetséges pozitív melléktermékeként.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!