CímlapsztorikÉrdekes világ

Most is kórházban van a 12 éves fiú, akit eszméletlenre vertek az iskolában – az intézmény pedig tagad…

“Négy intézetes gyerek beleköpködött az ennivalójába, és belenyomott egy almát. Erre az én unokám visszadobta az almát, mire ketten lefogták, és a többiek elkezdték rugdalni…”

A hírek szerint szerda délután a Fekete István Általános Iskola és AMI területén zajlott összetűzés miatt kórházba került az intézmény hatodik osztályos tanulója, Nikolics Martin.

Martint a saját és nagymamája elmondása szerint négy bukott, idősebb iskolatársa ütötte és rugdosta össze az iskola ebédlőjében.

Hirdetés

A megvert gyerek nagymamája a Tényeknek azt mondta, a fiút ő vitte Polgárdiba orvoshoz, ahonnan azonnal a siófoki kórházba utalták.

Négy intézetes gyerek beleköpködött az ennivalójába, és belenyomott egy almát. Erre az én unokám visszadobta az almát, mire ketten lefogták, és a többiek elkezdték rugdalni

– kezdte beszámolóját Nikolics Vilmosné, Martin törvényes gyámja.

Állítólag a kisfiú alig volt már magánál, amikor az egyik konyhában dolgozó megfenyegette őket, hogy odahívja az igazgatónőt. Ettől a támadók megijedtek és abbahagyták a bántalmazást. Senki nem sietett Martin segítségére, felügyelő pedagógus pedig nem volt az épületben a veréskor.

A fiú azóta is kórházban van.

Belső zúzódása van, a tüdeje, a szíve, a nyaka össze van rugdalva.

Egyelőre nem tudunk semmit sem, mert kivizsgálás alatt van az ügy – magyarázta a nagymama, aki attól fél, hogy Martin egy hasonló tragédia áldozata lesz, mint ami a napokban Vaján Gáborral történt.

A 16 éves iskolás azért vetett véget életének a faluban, mert iskolatársai zaklatták és csúfolták.

Sem az intézmény, sem a Tankerületi Központ nem kapott eddig hivatalos értesítést az orvosoktól vagy a nevelőtől.

Hirdetés

A verekedő diákok szerepét az iskolának kötelessége lesz kivizsgálni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!