Misztikum

Bizarr a túlvilággal kapcsolatos teória magyarázhatja a déjá vu jelenséget

Egy férfi megdöbbentő dogokat állít azzal kapcsolatban, hogy mi történik velünk a halálunk után.

Eredetileg Tiktokra töltötte fel azt a videót, melyben részletesen elmondja azt amit gondol, és az elméletét arról, mely részben a déjá vu jelenségre is magyarázatot adhat.

Szerinte van valami a halál után és ez szorosan kapcsolatba van a szóban forgó jelenséggel.

Hirdetés

A déjá vut akkor éli át az ember, amikor egy adott helyen járva, adott illatot érezve, adott szituációt átélve azt érzi, hogy ez már valahol valamikor megtörtént vele, noha ez képtelenség.

A férfi (Monhollen) azt vetette fel, hogy a tényes alagút vége amit sokan láttak a halálközeli élményeket átélők közül, talán nem más, mint egy út egy másik kórházba.

Szerinte ha valaki ténylegesen és véglegesen “meghal”, az végig sétálva az alagúton eléri a fényt, ahol aztán egy kórházban találja magát újra megszületve.

Az elmélet szerint amikor újszülöttként felsírunk, akkor tulajdonképpen az előző életünket és halálunk pillanatát siratjuk meg, mert akkor még frissen bennünk vannak ezek az emlékfoszlányok.

Amikor elkezdünk felnőni, akkor a régi emlékeinket szép lassan felülírják még kora gyerekkorban az új emlékek, lényegében ennek rögös folyamatának mellékhatása a déjá vu jelenség.

Természetesen sokan kételkednek a férfi elméletében, és inkább gondolják valami bizarrabb Black Mirror epizódba valónak a teóriát, de vannak olyanok is, akik szerint nincs kizárva hogy igaz amit állít.

Egy másik elmélet pedig ebben a videóban azt magyarázza, hogy születésünk előtt mind ugyanott vagyunk, mint ahová végül halálunk után kerülünk.

Egyvalami egészen biztos:

Maga az elmélet tényleg eléggé új és más megvilágításba helyezheti az újszülöttek első felsírását is.

Hirdetés

Ráadásul mivel senki sem jött még vissza a halálból elmondani hogy mi van odaát, így bármi lehetséges.

Szerintetek mi várhat ránk a halálunk után?

Egy másik élet?

Az örök sötétség?

Vagy egyesülünk a kozmosszal, netán egy másik létsíkba kerül a tudatunk?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!