Misztikum

A 115-ös elem a földönkívüli légi járművek működésének kulcsa

A gravitáció végső mibenlétét rejti. Felfedezése megnyitotta az utat a téridő “áthágására”…

A 118-as elem a másodperc ezred része alatt lebomlik alfa-részecskét sugározva magából, maga után hagyva egy izotópot a 116-os elemből, ami 116 protont és 173 neutront tartalmaz.

Ezt az információt is a földönkívüliek adták át az embernek…

Hirdetés

Állítólag Robert Lazar jött rá az egyik 51-es körzeti UFO vizsgálatakor, hogy mire képes az anyag.

Titkos földönkívüli technológiák

Létezett egy titokzatos úgynevezett Fekete világ, mely egy titkos program volt az Amerika Hadsereg égisze alatt. Melyet a Pentagon is pénzelt titokban.

Olyan repülő szerkezeteket gyártottak a program keretein belül, amik ellent mondtak a fizikai törvényeinknek.

Egyes hírek szerint a Fekete Mantát is itt alkották meg, mely 50-100 évvel a jelenlegi technológia előtt járt, és képes volt a térugrásra is.

Emellett számos ufót, repülő korongot gyártottak, melyek antigravitációs hajtóművekkel működtek.

Egyes források szerint a technológia alapjait a náci Németország műszaki részlegeiről lopták.

Ne feledjük, a hírek szerint Hitler is fejlesztett titokban repülő korongokat, és előrehaladott kísérleti protorípusok is léteztek már, egy hajszál választotta el őket a tömeggyártástól.

115-ös elem, a tér és idő manipulálása

És a 118-as elem titkos felfedezése, amely a 114-es elemmé bomlik, tovább segít a lehetőségek meghatározásában.

Ennek a nehezebb, stabilabb elemnek a legfontosabb tulajdonsága, hogy a gravitációs “A” hullám annyira bőséges, hogy kiterjeszti az atom kerületét.

Hirdetés

Ezeket a nehezebb, stabilabb elemeket a szó szoros értelmében saját gravitációs “A” tér veszi körül a gravitációs “B” mezon kívül, ami természetes minden anyag körül.

A Földön semmilyen természetesen előforduló atomnak nincs elég protonja és neutronja, hogy a felhalmozódó gravitációs A hullám kiterjessze az atom kerületét, hogy ahhoz hozzá lehessen férni. Habár a távolság amit a gravitációs

A hullám kiterjeszt az atom kerületén kívül csak elenyésző, ennek ellenére elérhető és van amplitúdója (rezgéstágassága), hullámhossza és frekvenciája, mint a többi hullámnak az elektromagnetikus spektrumban. Ha egyszer hozzáférünk a gravitációs A hullámhoz, felerősíthetjük, mint ahogyan felerősítjük a többi elektromagnetikus hullámot.

Hasonlóképpen a gravitációs A hullámot felerősítik, majd egy kiválasztott területre fókuszálják, ezzel tér-idő torzulást létrehozva ami az űrutazáshoz szükséges.

Ez a felerősített gravitációs A hullám olyan erős, hogy az egyetlen természetben is előforduló gravitáció, ami ilyen mértékű torzulást tudna létrehozni a tér-időben a fekete lyuk.

Addig erősítünk egy hullámot, ami kis mértékben kiterjeszti az atom kerületét, amíg elég nagy nem lesz, hogy torzulást hozzon létre nagyobb terjedelmű tér-időben.

Ember-idegen kooperáció

A 115-ös elemet “Ununpentium”-nak nevezték el, az IUPAC alapján. Bob Lazar fizikus maga is kísérletezett rengeteget vele…

Állítólag létezett egy titkos földönkívüli-ember kooperáció, a hadsereg keretein belül, ugyanis Roswell óta tudtak az idgeenek létezéséről, és egy titkos egyezmény is köttetett a fajok között.

Ez biztosított a közös együttműködést és műszaki fejlesztéseket és a békés együttélést.

Az idegenek technológiákat “adtak át”, cserébe kisebb-nagyobb kolóniákban megtelepedhettek a bolygónkon.

Sok mindenhez kulcs lehet a 115-ös elem. Az utóbbi években olyan téridő hajtóműveket fejlesztenek többek között a NASA-nál, mellyel leküzdhető lehet a nagy távolság az egyes csillagrendszerek között.

Ebben komoly szerepe van a 115-ös elemnek, de erről nem nyilatkoznak, mivel az anyag olyan erőt is titkokat rejt, hogy úgy ítélték meg: jobb, ha az emberiség nagy része nem tud az anyag titkos tulajdonságainak létezéséről…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!