CímlapsztorikMisztikum

A cseroki indiánok tényleg találkozhattak ősi idegenekkel: titokzatos földalatti civilizációról beszélnek

Megdöbbentő titkok derültek ki.

A földönkívüli civilizációk évmilliókon át végig itt voltak, kvázi “őrködve” az emberi evolúció felett?

Az ősi idegenek ténylegesen itt járhattak a Földön, egy részük pedig sokáig az emberiséggel maradhatott.

Hirdetés

Miért is gondoltuk, hogy itthagytak volna minket?

Ha igazak ezek az indián legendák, van okunk elgondolkodni a világunk és az emberiség kifejlődésének miértjeiről…

A cseroki indiánok legendája adja meg a választ?

A Mississippi állambeli csaktó indiánok lenyűgöző ősi legendával rendelkeznek a Nanih Waiya barlangdombról. Az indiánok szerint őseik nagyon régen egy mesterséges földalatti világból jöttek a felszínre, amelyet elődeik hazájának tartanak.

Nanih Waiya szent hely a csaktó indiánok számára, akik szerint a nagy halom egy hatalmas földalatti világhoz vezet egy sor nagy barlanggal, ahol titokzatos lények laknak.

A cseorkiknak van egy hasonló mítosza, melyben felidéznek egy fehér bőrű fajt, amely még a megérkezésük előtt élt a földjükön. A nagyon szokatlan lények ezen csoportját Holdszemű emberek néven ismerték.

A cseroki legendák szerint a Holdszemű emberek alacsony termetűek voltak, sápadt, fehér bőrük, szőke hajuk és kék szemük volt. Holdszeműnek hívták őket, mert nagyon érzékeny szemük volt, és nem láttak nappali fényben.

Éjjel azonban nagyon jól láttak. Mivel ezeket a titokzatos ősi embereket a Nap elvakította, kénytelenek voltak földalatti barlangokban élni.

A cserokik másik legendája szerint a Pilot Mountain egy titokzatos földalatti civilizációnak ad otthont – írja az ÚjVilágtudat.

Őrséget álló földönkívüli civilizációk?

Számtalan nyoma van például annak, hogy a világ ma elsivatagosodott tájain egykor virágzó kultúrák léteztek. otzt van az Atacama közepén élő egykori civilizáció is, melynek tagjai közül kerültek ki a világ legrégebbi valaha volt múmiái.

Hirdetés

Sőt, egyes információk szerint ezek az emberek egy kiválasztott isteni nép leszármazottainak tartották magukat…

Ezek az információk alapjában véve káésztetnék arra a tudományt, hogy az újraírja önmagát, akárscak az evolúciót. Eleve megkérdőjeleződne a Darwini emberi evolúció is.

Számos nyom, több millió éves leletek, a kifaragott kőtömbök, fél milliárd éves alagút rendszerek mind egy elveszett, vagy kihalt civilizációhoz köthetőek.

Valóban olyan emberek élhettek régen, több millió évvel ezelőtt itt a Földön, mint mi. Az ősi idők fejlett civilizációi mind itt voltak közöttünk, akár már jóval az ember előtt, és messziről érkezhettek.

A földalatti paradicsom komplett népeket “nyelt el”?

A legenda szerint létezik egy barlang, ami egészen a hegy szívéig vezet Egy nyitott, tágas földalatti világot rejt, ahová egy Tsuwe’nähï nevű férfi egy alkalommal le is jutott.

Otthon elmesélte történetét, de senki sem hitte el, és az emberek csak nevettek rajta. Ezt követően nagyon gyakran elment, és több napig távol volt, és amikor hazatért azt mondta, hogy a hegyi embereknél járt.

A falu egyik embere úgy vélte, hogy Tsuwe’nähï őszinte volt, és megkérdezte, ő is meglátogathatja-e a hegyi embereket.

Otthon aztán egyre többen akarták látni ezt a titokzatos helyet és civilizációt.

Aztán a falu nagy része útnak eredt, hogy felfedezze magának a helyet.

Azok, akik Tsuwe’nähï-t az észak-karolinai Pilot Mountainig követték, végül soha nem tértek vissza, és a cserokik úgy vélik, hogy őseik úgy döntöttek, hogy ebben a földalatti világban élnek, amely régóta egy ismeretlen földalatti civilizáció otthona.

A mai napig nem tudni, hogy ez a legenda igaz-e és hogy pontosan kik, vagy mik lehettek ezek a humanoidok.

Egy biztos, az effajta “meséknek” mindig van valamilyen valóságalapjuk.

És érdeke,s hogy valamennyi kultúra “emlékszik” olyan égi, vagy földalatti lényekre, akik különböztek az emberekről és messziről érkeztek ide, tanítani minket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.