Misztikum

A Felfedés Projekt: több tucat földönkívüli faj él a bolygónkon – titkolt hadművelet, a NORAD és a Pentagon aktái

A hadsereg és a nemzetbiztonság is tud a földönkívüliek jelenlétéről a Földön…?

A Felfedés Projekt részeként tartottak egy nagy sajtótájékoztatót 2001. május 9-én, Washingtonban, az Országos Sajtóklubban.

Tagadhatatlan bizonyítékok

Az esemény során több mint húsz egykori kormányzati dolgozó, köztük a hadsereg és a nemzetbiztonság tisztségviselői, álltak a nyilvánosság elé, mindegyikük azt állítva, hogy tanúi voltak az UFO- vagy földönkívüli tevékenység tagadhatatlan bizonyítékainak – olyan bizonyítékoknak, amelyeket állításuk szerint a kormány titokban tart.

Hirdetés

A tanúk mindegyike azt mondta, hajlandó a Kongresszus előtt eskü alatt tanúvallomást tenni.

A jelenlevő tanúk egyike a NASA egykori dolgozója, Donna Hare volt.

Hare konkrét vallomásában elmondta, hogy fényképtechnikusként dolgozott a NASA által megbízott Philco Fordnál, a houstoni Johnson Űrközpontban.

Ebben a tizenöt éves időszakban, ami magában foglalta az Apollo programot, és a Space Shuttle program első éveiben lett vége, Hare különleges engedéllyel rendelkezett, amely lehetővé tette számára a belépést olyan területekre, amelyek egyébként el voltak zárva.

Titkos NASA akták

Hare elmondása szerint az 1970-es években egy alkalommal belépett a fényképlabor egyik elzárt részére, ahol egy férfi alkalmazottat látott, aki egy fotómozaikot állított épp össze – ez kisebb fotók gyűjteménye, amelyeket öszszeillesztve nagyobb képet kapunk.

Amennyire Hare látta, azok a Földről készült műholdas fotók voltak.

A dolgozó Hare figyelmét egy konkrét fényképre irányította, amelyen szerepelt valami, ami UFO-nak nézett ki, egy „kerek fehér pont”, „nagyon éles, nagyon kivehető vonalakkal”.

A „pont” alatt, a talajon volt egy árnyék, jelezve, hogy ez sokkal inkább fizikai objektum volt, semmint fényképhiba.

Iylen és ehhez hasonló felvételek százaival rendelkezett a NASA: azonban a közvélemény számára ezeket nem tálalták soha.

A NASa ugyanis már akkor tisztában volt vele, hogy földönkívüli jelenlét van a bolygónkon, ezt az 1947-es roswelli ufóbaleset óta tudták.

A Földön idegenek tucatjai élnek

A Földön idegen fajok tucatjai élnek és tevékenykednek, ezt a NASA titkos aktáiból derítették ki bennfentesek, akiknek hozzáférésük volt a magasabb szintű dokumentumokhoz.

Hirdetés

Olyan anyagokhoz, melyeket még a mindenkori amerikai elnökök sem láthattak.

Nagy valószínűséggel idegen bázis található a Hold túloldalán.

Wolfe, aki Hare-hez hasonlóan a Felfedés projekt tanúja, négy évet töltött el az Egyesült Államok Légierejének dolgozójaként, 1964-gyel kezdődően.

A virginiai Langley légitámaszponton állomásozó Wolfe precíziós elektronika- és fényképészeti karbantartó volt, „szigorúan titkos kriptojóváhagyással”.

1965-ben elmondása szerint, míg a Lunar Orbiter programmal kapcsolatos projekten dolgozott, meg kellett látogatnia a NASA létesítményét Langley-ben, hogy elvégezzen néhány javítást.

Ott tartózkodása során a fényképlaborban Wolfe beszélgetni kezdett egy kollégájával, egy közkatonával.

Nagyjából fél órája beszélgethettek, mikor Wolf meglepetésére azt mondta a fiatal közlegény: „Egyébként felfedeztünk egy bázist a Hold túloldalán”.

A NORAD és a Pentagon is tud róluk

A NORAD is tudott haosnló bűzisokról, sőt a Földön is vannak bázisaik az idegeneknek.

Állítólag kooperáció is zajlik az amerikai kormány és az idegenek között, de egy magasabb szinten, amiről alig pár száz ember tud.

Bárki, aki “kibeszél” a sorból, azonnal likvidálják.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!