CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A földönkívüliek a mai napig felügyelik az emberi evolúciót

Egy kísérleti kozmikus állatkert alanyai vagyunk…? Megdöbbentő elmélet az ember valódi eredetéről és az idegenek céljáról…

Ha ez igaz, akkor az egész létünk egy hazugság!

Az emberiség valójában egy kihelyezett rezervátum rabja.

Hirdetés

Egy kozmikus “állatkert” foglyai vagyunk – véli számos csillagász és tudós.

Az asztrobiológusok egy része szerint nem kizárt, hogy az ember, nem véletlenül, vagyis nem csak az evolúció eredményeképpen jelent meg a Földön.

Ott vannak a majmok: sokkal régebb óta vannak a bolygónkon, mégis az ember tudott végül kifejlődni erre a magas szintre, ennek az okát pedig máig homály fedi.

Sőt, valójában az ember és a majom közti kapocs sem volt soha egyértelműen bizonyítható.

Az ősi sumer próféciák és mítoszok beszélnek az emberiség valódi eredetéről, és ha ezeket elfogadjuk hiteles forrásként, akkor egy egészen más eredője van a fajunknak.

Valójában a sumer eredetmítosz genetikai beavatkozásról beszél, és az emberiségről, mint rabszolgamunkára kitenyésztett fajról.

Az Anunnakik aranyat akartak kitermelni a bolygójuk megmentésére, a Föld pedig akkoriban bővelkedett aranyban, az egyik leggyakoribb ásványkincs volt.

Aztán az embert magára hagyták, mert a fajunk kivívta a függetlenségét, és az Anunnakik egy része az emberiség oldalára állt, őket végül száműzték az anyabolygójukról a Földre, és az emberekkel keveredtek, így lettek az óriás nefilimek, amelyekről a Biblia is említést tesz.

De ha valaki nem gondolná valósnak a sumer mítoszvilágot, sokat mondó lehet csillagászati, evolúciós értelemben is egynéhány bizonyíték.

Hirdetés

Az emberi DNS egy részei a mai napig nem egyeznek semmilyen más élőlényével a Földön, mintha az ember nem is itt fejlődött volna ki.

Az emberiség egy steril Naprendszerben lett elhelyezve, és egyes csillagászok elmélete az, hogy egy rezervátumban élünk egészen addig, míg el nem érünk egy magasabb fejlettségi szintet.

Jelenleg ugyanis saját magunkra és más fajokra is veszélyt jelenthetünk, ezért ebben a zárt Naprendszerben maradunk, de folyamatosan felügyelik egykori teremtőink, hogy az evolúciónk hogyan alakul.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.