CímlapsztorikÉrdekes világ

A földönkívüliek követelik: mondjon le az emberiség a tömegpusztító fegyverekről hogy felemelkedhessen?

“Határozottan egyértelművé tették, hogy a belépőjegy az emberi civilizáció számára, hogy bolygóközi civilizáció legyen, mindenekelőtt az, hogy civilizáltak legyenek, éljenek együtt egymással békésen, mondjanak le a tömegpusztító fegyverekről, és a világűrbe fegyverrendszerek nélkül, az egyetemes béke tudatával lépjenek ki…”

Egy állítólagos bennfentes, Steven Greer tálalt ki arról, hogy a földönkívüliek nem csak hogy tudnak rólunk, de folyamatosan szemmel is tartanak minket és “már zajlik a civilizációnk kiértékelése”.

Steven Gerer ufológus kutató szavai egyszerre megdöbbentőek és ijesztőek, már ha persze valósak az állításai, amiben azért sokan kételkednek.

Hirdetés

Nem akármilyen információk birtokába jutott az évtizedek alatt amiből egyértelművé vált számára, hogy a kormányzat bizonyosan tud az idegenekről, de ezt elhallgatják az emberek elől.

Steven Greer azt állítja, hogy a földönkívüliek évmilliók óta figyelik a Földet, jelen vannak az óceánok mélyén, a Hold sötét oldalán, de részben beépültek a társadalmunkba is.

Egyfajta “alvó állapotban” arra várnak, hogy az emberiség erkölcsileg és technológiai, civilizációs szinten “megérjen” egy magasabb szintre lépéshez.

Egyértelművé tették a számunkra, hogy le kell számolnunk a tömegpusztító fegyverekkel és a világűrbe jelenleg tervezett “csillagközi” fegyverrendszerekkel, a saját érdekünkben.

Az egyetemes béka tudatával kell kilépnünk majd a kozmoszba, mert az idegenek szerint csak így van esélye és jövője az emberi civilizációnak.

Más fajok ugyanis addig nem fogják felvenni a kapcsolatot a bolygónkkal, amíg önpusztítási spirálban van a civilizációnk, és amíg a pusztítás elemi része a társadalmunknak az építés, alkotás helyett.

“Határozottan egyértelművé tették, hogy a belépőjegy az emberi civilizáció számára, hogy bolygóközi civilizáció legyen…

Mindenekelőtt az, hogy civilizáltak legyenek, éljenek együtt egymással békésen, mondjanak le a tömegpusztító fegyverekről, és a világűrbe fegyverrendszerek nélkül, az egyetemes béke tudatával lépjenek ki…”

-jelentették ki az idegenek Steven Greer állításai szerint több ízben is az amerikai kormánynak mintegy a világnak címezve.

Hirdetés

Persze Greer állításait nem mindenki kezeli konkrét tényként.

A tény, hogy Greer egy ufológus, ufó kutató, részre hajlással akár vádolható is lenne, mindenesetre az által elmondottakban még akár logika is lehetne.

Az üzenet maga ugyanis attól függetlenül elgondolkodtató, hogy ezek Steven Greer kitalált szavai, vagy egy valós földönkívüli üzenet a civilizációnk számára.

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.