CímlapsztorikMisztikumTudomány

A halál után még 48 órán át feltámaszthatóak vagyunk? A tudósok sokkoló eredményekre jutottak

Nem véletlen volt régen a 3 napos virrasztás…? Amit a tudósok találtak, mindent megváltoztathat…

A halál után még életben maradunk?

A halálunk után rengeteg gén aktiválódik, mindemellett vannak olyanok, amik nagyon sokáig, akár 2 napon át működőképesek maradnak.

Egyes tudósok pedig éppen emiatt nem tartják kizártnak annak a lehetőségét, hogy 48 órán át az ember még visszahozható az életbe.

Hirdetés

Azaz a 48-72 órás intervallum valójában egy olyan szürke zóna, amikor majd a jövőben a mostaninál még modernebb orvostudomány képes lehet visszahozni a látszólag halott embereket az élők közé.

Egy új kutatás, mely azt vizsgálta, hogy a génjeink meddig képes életben maradni a halálunk után, valamint milyen feladatokat látnak el, nagyon izgalmas felfedezésre világított rá.

Ez azért nagy jelentőségű felfedezés, mert korábban úgy gondolták, hogy a test halálát követő órákban az összes sejt, idegsejt és szöveti tevékenység leáll, a sejtek elhalnak, így a gének is.

A kutatás eredménye óriási löketet adhat a halál utáni kezelések lehetőségében.

Hiszen ez elméletben azt jelenti, hogy halálunk után 48 órán át még képesek lehetünk visszajönni az életbe.

A tudomány ma még nem tudná visszahozni a halottakat, de közel vagyunk hozzá

Ahhoz ma még egyesek szerint nem elég fejlett az orvostudomány, hogy most azonnal vissza lehessen hozni 48, vagy akár 72 órája halott embereket, de ténylegesen a küszöbén állunk ennek az áttörésnek.

A halott test ugyanis bár még élő folyamatok mennek végbe a belsejébe és a gének egy része is aktív marad, az agy például folyamatosan súlyos sérüléseket szenved, hiszen a test számos része elkezd bomlani, mivel megszűnik a vérkeringés, a szív már nem ver és az oxigént sem szállítja már a vérünk.

Mindemellett vannak az élettel teljese összeegyeztethetetlen balesetek, mint amikor valaki kettészakad például: az ő életét nem fogják tudni így sem megmenteni.

Ugyanakkor egy vérveszteségben elhunyt beteget vissza tudnának hozni – miután pótolták testében a vért.

Hirdetés

Ráadásul az eredmények szerint ezek a szóban forgó gének felelősek azért, hogy az esetleges testet és szervezetünket ért sérülések keletkezésekor beindítanak egy olyan mechanizmus láncot, mely a sérülés kijavításáért felel.

Az emberek csak átmenetileg lesznek halottak?

A jövő tudománya lehet tehát idővel, hogy a halott embereken végzett újraélesztő eljárásokkal hozzanak vissza embereket, kvázi második esélyt adva nekik.

A vallási vezetők, csoportok és hívők egy része ellenzi az eljárást, és azt mondják, nem szabadna bolygatnia természet rendjét.

A halál szerintük elkerülhetetlen, eleve elrendeltetett, és ha valakit ez a sors vár, nem szabad megmásítani azzal, hogy feltámasztjuk.

A kísérletet egereken végezték el, majd emberi testeken is elvégezték ugyanazt.

Az eredmény önmagát igazolta.

Idővel a nem túl távoli jövőben még azt sem tartják kizárnak, hogy az emberek jelentős része számára elérhetők lesznek olyan eljárások, melyek egy esetleges halál esetén azonnal konzerválják, fagyasztják…stb. a testet, amint súlyos sérülés éri az adott személyt.

Ily módon 48-72 órán át még újra visszahozhatók lesznek majd egy tetszőeges időpontban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.