Misztikum

A hamis próféta dönti majd romba a világot: a harmadik világháború kirobbanásáról ír a Jelenések Könyve?

Nagyon úgy tűnik, hogy egyre inkább kezd megvalósulni a Bibliában leírt utolsó szent háború…

Egy rendkívül sötét, embertelen politikai erő kerülhet hamarosan hatalomra világszerte.

Ez egy olyan árnyékkormány, mely a háttérben húzódott meg eddig, és a színfalak mögül irányította a bolygó folyamatait.

Hirdetés

Övék volt minden:

A világgazdaság, a tőzsde, a média és az egészségügy… és sok minden más.

Kontroll alatt tartották az egész emberi társadalmat.

Ez a diktatórikus rendszer az Antikrisztus hét éves uralkodásának felénél, a Nagy Nyomorúságnak nevezett időszak elején kerül bevezetésre, amit a következő vers támaszt alá:

“Azt is teszi mindenkivel [a hamis próféta], kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. 18 Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” (Jelenések könyve 13:16-18)

A szövetség megszegését követően a hamis próféta felállítja a “pusztító utálatosságot” a “szent helyen” minden valószínűség szerint a hamarosan felépülő zsidó templomban vagy annak környékén a Mória hegyen Jeruzsálemben.

“És seregek állnak fel az ő részéről, és megfertőzik a szenthelyet, az erősséget, és megszüntetik a mindennapi áldozatot, és felteszik a pusztító utálatosságot.” (Dániel 11:31)

Sokak szerint a jelenben zajló folyamatok kísértetiesen hasonlítanak a Jelenések könyvében felvázolt apokaliptikus jövő előtt álló helyzetre.

A világ a káosz szélén van.

Hirdetés

A világbékét jelentő tartópillérek jelentősen megrogytak, arról nem beszélve, hogy elvesztették a nemzetközi szerződések az érvényüket és fontosságukat.

Ma már nincs adott szó, és a papír is elbír mindent.

Ez a következetlenség fogja egy Közel-Keletről induló nagy háború kirobbanását eredményezni, amire harmadik világháborúként, vagy az utolsó szent háborúként fog emlékezni a világ.

A világnak azon része, mely egyáltalán túl fogja ezt élni.

Egyes becslések szerint ugyanis akár 3 milliárd ember pusztulhat el a háború első heteiben.

A háború éveken át fog majd tartani, és teljesen lenullázza az emberi civilizációt, gyakorlatilag vissza süllyesztve minket a kőkorszakba.

A híreket hallva ez sincs már nagyon messze, és akkor minden akadály elgördül az új rendszer bevezetése elől és kezdetét veszi az emberiség történelmének egyik legjelentősebb háborúja…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.