CímlapsztorikÉrdekes világ

A Hold mesterséges objektum? A NASA legnagyobb titka sokkolhatja az emberiséget

Földmunkák” és “szokatlan szerkezetek” láthatók a felszínen, amit a mai napig tagad a NASA!

Titokzatos szerkezetek és “őrült” struktúrák a Hold sötét oldalán

Nemrégiben néhány kutató különös elméletet állított fel az Apollo 15 és a Lunar Reconnaissance Orbiter által készített képekről.

A szerzők szerint úgy tűnik, hogy “két szokatlan jellemző van a Hold túlsó oldalán lévő Paracelsus C kráterben,” azon az oldalon, amely soha nem látható a Földről.

Hirdetés

Több kép kombinálásával világossá vált a kutatók számára, hogy két fal látható “egy keskeny völgy vagy átjáró két oldalán”.

A cikk bizonyítékokat szolgáltat arra a hipotézisre, hogy a Hold túlsó oldalán található Paracelsus C kráter egyes jellemzői mesterséges eredetűek lehetnek.

“A Lunar Orbiter kísérletek jelentősen javították ismereteinket a Hold gravitációs mezőjéről … jelezve azt a félelmetes lehetőséget, hogy a Hold üreges lehet.”

Az a gondolat, hogy ezek az “átjárók” a Hold alatt a föld alá vezethetnek, korrelál azzal a gondolattal, hogy a Hold valójában üreges lehet, vagy legalábbis részben.

“A Lunar Orbiter kísérletek jelentősen javították ismereteinket a Hold gravitációs mezőjéről … jelezve azt a félelmetes lehetőséget, hogy a Hold üreges lehet.”

A Hold valójában nem is egy természetes égitest

Mark J. Carolotto, a cikk egyik szerzője, képtudós, közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik a műholdas távérzékelés, képelemzés, digitális képfeldolgozás, műholdas képalkotás, távérzékelés és mintafelismerés területén. 1972 és 1981 között a Carnegie-Mellon Egyetemen tanult optikát, jel- és képfeldolgozást, ahol villamosmérnöki szakon doktorált, és a repülőgépiparban dolgozik.

Ezt megelőzően számos lektorált tanulmány szerzője és társszerzője volt.

A Holdon sokak szerint egyértelmű jelek utalnak arra, hogy mesterséges szerkezettel van dolgunk.

Talán nem véletlen mondta John Lear, a CIA egyik egykori kulcsfigurája azt, hogy a Hold eleve lakott, és már 250 millió állampolgára lehet.

Hirdetés

Egy alternatív civilizáció figyeli az emberiséget

Például a Wikileaks által közzétett egyik minősített dokumentum egyértelműen azt sugallja, hogy az Egyesült Államok “titkos” bázissal rendelkezett a Holdon, amelyet Oroszország elpusztított.

A Wikileaks által kiszivárogtatott anyag 1979-es keltezésű, és a kormány saját kiadóhivatalának 1966-os dokumentumából egyértelműen kiderül, hogy az Egyesült Államok kormányának egyik célja bázis építése volt a Holdon.

A Holdon azonban az Apollo-missziók landolásakor világossá vált, hogy idegen civilizációk is élnek és éltek a múltban.

Egy alternatív civilizáció növekszik és fejlődik a fejünk felett, és folyamatosan nyomon követik, szemmel tartják az emberiséget – hivatkoznak rá a belső források.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!