CímlapsztorikMisztikum

A jövőből érkezett üzenet a földönkívüliektől: “Emberiség, a vesztedbe rohansz…!”

Ha igaz, borzalmas dolgok várnak ránk és a legnagyobb, legveszedelmesebb veszéllyel kell szembenéznünk.

Saját magunkkal.

A demokráciák felbomlanak, atomháború és tömeges kihalás, jöhet.

Hirdetés

Az állítólagos földönkívüli üzenetről annyit lehet tudni, hogy eredetileg a Redditen tűnt fel, és azt mondják róla, hogy ez az üzenet a jövőből érkezett, ahol a földönkívüliek már rendelkezek azzal a technológiával, amivel információkat lehet visszajuttatni a múltba.

“A Földetek és ti magatok is végveszélyben vagytok.

Olyan pusztító természetetek van, hogy az önmagatokra és minden másra káros a környezetetekben.

Mit gondoltok? Véletlen az, hogy 30 ezer éve egy kozmikus karantén rabjai vagytok?

4 erőszakos faja van az univerzumban, ebből az egyik a tiétek. Azért nincs több, mert ezeknek a fajoknak az a rendeltetés,e hogy kipusztítsák önmagukat, még azelőtt, hogy nagyobb kárt tudnának okozni a világ rendjében.

Egyes hozzátok hasonló fajok képesek voltak túllépni a saját korlátaikon, és magasabb szintű civilizációvá válni, ez azonban hosszú, fájdalmas és tanulással teli út, amire jelenleg nem vagytok képesek.

Önpusztítás, a természet módszeres kiirtása, a demokráciák felbomlása várható világszerte, és egy olyan atomháború, ami évszázadokkal fogja visszavetni a civilizációtokat.

A jelenetekben kell megváltoznotok, különben olyanná válik a bolygótok és a világotok, amilyennek mi most – számotokra a jövőben – látjuk.

Egy kietlen, nukleáris tél által sújtott sivatag, kevés megmaradt túlélővel, akik a megmaradt földi erőforrásokon marakodnak.

Hirdetés

Közben a Föld tovább haldoklik és lassan mérgezővé válik a levegő minden élőlény számára…

Véget kell vetnetek annak a negatív spirálnak, amiben vagytok, újra vissza kell téretek a szikrához, ami bennetek van mert egykor belétek helyeztük.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.