Érdekes világ

A kapitalizmus motorja a hajléktalanság: LÁSD azt, hogy te is juthatsz ide: a legnagyobb titok és igazság a világunkról?

A sokat emlegetett nyugat erkölcstelensége mögötti illúzió leleplezése. A kasztrendszer hazugsága, amivel adósrabszolgává teszik a társadalmat.

A kapitalizmus motorja

Az egész modern társadalom a hajléktalanságtól való félelem miatt dolgozik és robotol emberfeletti erővel, lelketlenül, egy igazi futószalagon gyártott világot “táplálva” ezáltal.

A gazdagok és a felső tízezer állandóan mutogatja a jelenséget: LÁSD, te is juthatsz ide, ha nem illeszkedsz be a társadalmi normákba, ha nem dolgozol napestig, nem törleszted a rajta élősködő bankok felé a tőlük kölcsönzött hiteled 450%-át…

Hirdetés

Egy túszul ejtett, egymás ellen uszított társadalom, egy adós rabszolgaságba taszított nemzet az alapja annak az erődítménynek, melyet ma modern kapitalizmusként értelmezünk.

Jézus és tanítványai

Pedig Jézus tanítványai is hajléktalanok voltak…

Minden nap vendégül látta őket valami. Minden nap az utcán voltak és vándoroltak, és gyakorlatilag hajléktalanok voltak.

A gazdag embereknek nincs erkölcsi alapjuk, ők gyakorlatilag szellemi hajléktalanok.

Mégis ők, és az őket támogató bankárelit folyamatosan démonizálja a nincstelenséget. lenézik a szegényeket, nincsteleneket,, és előszeretettel teszik ezeket a családokat véglegesen hajléktalanná.

Ez a Jézusi tanítás szembeköpése…

Az érem másik oldala

Gyakran hangzik el az utcára kerülőkkel, szemben, hogy büdös és koszos alkoholisták, hogy a nagy részük iszik.

Kedves vádaskodók… próbáljatok meg eltölteni egy telet az utcán anélkül, hogy ne legyetek alkoholisták.

Amikor a nagy Benedekben már szinte könyörögsz azért, hogy beverj vagy három vadászkeserűt, hogy ne fagyj halálra, elgondolkodsz az élet nagy dolgain…

Hirdetés

Persze ez nem menti fel azokat a hajléktalanokat, akik eleve az alkoholizmus miatt kerültek az utcára, de azért érdemes ezen tényleg elgondolkodni.

Tény, hogy vannak emberek, akiket már nem lehet rehabilitálni… de legalább látnánk a kísérleteit annak, hogy ezt megpróbálják.

A világkorporációk rabszolgái vagyunk

Valójában tudjuk a választ a kérdésre: mi hajtja a világot?

Az adós rabszolgaság, a szolgaság, és az erőszak szervezetek, melyek a világkorporációk élősködésének adnak terek a világunkban.

Erről korábban már itt részletesen írtunk.

A mai modern világ saját magára eresztette a társadalom hiénáit.

A bankárokat, az öltönyös gazembereket, a Wall Street ravasz farkasait, és a tőzsde vén rókáit.

Ezek az emberek mások nyomorán élnek, és a tömegekből igazi megszelídített ménest “gyártanak”, hogy a nyakukba akasztott adósrabszolgák évtizedeken át egészen halálukig “tejeljenek” annak a szűk elitnek, mely a világ nyakán élősködik….

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!