CímlapsztorikEgészségünk

A 70-es évek óta zárják el a világ elől a rákellenes gyógymódokat: az egész az üzletről szól…

Az igazság, amit soha nem akartál hallani a gyógyszeriparról…

70-es évekbeli gyógymódok: évtizedek óta tudják, mi a kulcsa…

Harold Hoxsey, Royal Raymond Rife, Burzinsky… sorolhatnánk a neveket azon kutatók és bátor orvosok közül, akik fel mertek lépni a gyógyszeripar ellen, és elkezdtek rákos megbetegedéseket nagy sikerrel gyógyítani.

Hogy mi a közös bennük?

Hirdetés

Mindannyiukat tönkretették a gyógyszerlobbi “kápói”…

Most mégsem ők lesznek a reflektorfényben, hanem általánosságban véve az eltitkolt gyógymódok, melyeket 70-es évek óta ismernek, de elhallgatnak.

Az egészség-ipar ugyanúgy működik, mint az olajipar.

Üzleti és anyagi érdekek határoznak meg minden egyes lépést. Ha valami árt az üzletnek, akkor megszabadulnak tőle, ellehetetlenítik.

Ha valami kapóra jön vagy pénzt termel, akkor pedig felemelik, propagálják, lásd a kemoterápia, mely lassan 60 éve alig változott, vagy fejlődött.

Ma is ugyanúgy sejtmérgekkel bombázzák a szervezetet, miközben a betegek 80%-a a kemóba hal bele, nem pedig magába a rákba a hivatalos statisztika szerint…

Az FDA és a gyógyszerlobbi összefonódása

Amikor Morris Fishbein volt az AMA – Amerikai orvosi Társaság – feje, mindent megtett, hogy a 70-es évek óta létező, egyre terjedő alternatív gyógymódoknak gátat szabjon.

Akkor tájt iparosította a Rockefeller dinasztia és a Rothschild bankház az egészségügyet, így az üzleti szemlélet miatt azonnal profit kitermelés volt a cél a betegek gyógyítása helyett.

Nem véletlen, hogy alaposan megijedtek, amikor kiderült, hogy a kannanbisz képes elpusztítani a mellrákos sejteket…

Hirdetés

Vagy hogy Royal Rife, Harold Hoxsey mind a rendelőikben voltak képesek végstádiumban lévő rákos betegeket gyógyítani.

Hoxsey gyógynövény formulája például olyan hatásos volt, hogy egy bőrrákos férfit nagyon rövid időn belül teljesen “rendbe tett”….

Royal Rife pedig valami borzalmas dologra jött rá a rákkal kapcsolatban, erről ide kattintva olvashatsz…

A legtöbb ilyen orvossal csúnyán elbántak. Befeketítették őket, marketing hadjárattal harcolta ellenük. Elhiteltelenítették őket…

Üzlet, mindenek felett, halálba küldött betegek

Az egészségügy a 80-as évekre már kezdett úgy működni, mint egy igazi vágóhíd…

Rákos betegek millióit küldték a halálba, sőt, a kétezres éveket követően már attól sem riadtak vissza, hogy hamis rákdiagnózisokat “készítsenek” a betegekről, hogy kemoterápiának vethessék alá őket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!