CímlapsztorikÉrdekes világ

A karmikus csomóink kibogozása: a legnagyobb életigazsághoz vezetnek önmagaddal kapcsolatban

5 csomóról tudunk, melyekre Buddha a tanaiban is utalt. A csomóktól való megszabadulás segít a teljes megvilágosodás felé vezető úton.

Téged ezek közül a csomók közül melyek húznak vissza?

Mik azok, amik a te életedben is jelen vannak?

Hirdetés

Ezek a csomók mindannyiunk életében jelen vannak, de akadnak köztünk olyanok, akik kevesebb, vagy több csomóval rendelkeznek attól függően, hogy milyen szinteket jártak már be, és hol tartanak a megvilágosodás útján.

Neked melyik karmikus csomó okoz gondot? Melyiket nem sikerült még kellőképpen kibogoznod?

Az elengedés csomója

Sokan vagyunk bizonyos dolgokkal úgy az életben, hogy egyszeren nem vagyunk képesek elengedni, túllépni rajta.

Azonban amikor a múlt árnyai kísértenek, nem tudunk előbbre jutni az életünkben. Aki megrögzötten kapaszkodik a múltba, az hagyja elmenni a jövőt.

Soha ne feledd tehát, hogy mindent tudnod kell elengedni a megfelelő időben, még akkor is, ha egy kedves szerettedről van szó, vagy egy korszakot zárult le az életedben, munkádban.

A tisztánlátás csomója

Az, hogy valaki tisztán lásson, nagyon fontos ebben a hazugságfátyollal körbevett társadalomban. Sokan nem látunk elég tisztán.

Nem olvasunk a sorok között, nem figyelünk oda a belső hangunkra, ösztöneinkre, nem hallgatunk a megérzésünkre, pedig ezek sok esetben megmenthetnének a csalódásoktól és bizonyos negatív dolgoktól.

A megbocsátás csomója

Tudnod kell megbocsátani. Bármiért. Sőt, a megbocsátásnak annál nagyobb értéke és szerepe van, minél nagyobb bűnt bocsátasz meg valakinek.

Egyúttal ez számodra is jó, mert jellem fejlődik a lelked. Ha tudsz megbocsátani,bizonyos értelemben elengedni is tudsz, így nem maradt a múlt és egy elkövetett bűn rabságában.

Hirdetés

A kishitűség csomója

Ha kishitű valaki, az soha nem fog tudni kiteljesedni az életben. A karmikus csomók legnagybbja, és egyben legmakacsabbja ez.

Nehéz ugyanis leküzdeni a “nekem úgysem sikerül” érzést.

Ez egy állandó küzdelem, mely során idővel rá fogsz jönni arra, hogyha bármilyen problémádat meg akarod oldani, hogyha náladnál nagyobb feladatokra vállalkozol, akkor bizony az első dolog, amit le kell győznöd majd, az önmagad.

Az irigység csomója

Ha irigy vagy az életben, mindig másokhoz méred magad. Azt figyeled, hogy másnak miért van jobb, nagyobb, szebb…

Ez elvakít, mert nem veszed észre mindazt, ami neked mind megvan, helyette az állandó sóvárgás és rosszindulatúság szemüvegén keresztül nézed majd mások életét.

Fontos, hogy azért küzd az életedben, hogy ezeket a csomókat lassan télleg kibogozd.

Ezzel ugyanis elindulhatsz a végső megvilágosodás felé, egy sokkal magasabb szintre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!