Érdekes világ

3 milliárd emberrel fog végezni a harmadik világháború: az emberiség elkerülhetetlen zsákutcája

Nem “HA”, hanem “MIKOR” kérdése… az emberiség bármikor bevetheti a kontinensnyi lakosságot kiirtani képes tömegpusztító fegyvereket.

Brutális fegyverarzenált tartanak kezükben az egyes országok.

Némelyik nem csak a “garázsban” tartja ezeket, hanem ott viszket az ujjuk a ravaszon…

Hirdetés

Az oroszok hihetetlen hadászati fejlesztésekbe fogtak Putyin közvetlen parancsára az elmúlt években.

Rengeteg megdöbbentő technológia született belőle, a robotkatonától kezdve egészen a “végítélet” fegyvereként emlegetett rakéta töltetig, mely egy automatikus drón módjára az összes légvédelmi rendszert képes kijátszani, vagyis nincs ellene védelem.

De ott van még a szintén orosz gyártmány Poseidon, mely egy víz alatt közlekedő minidrón, mely 90 méteres cunamit képes előidézni, amivel komplett régiókat lehet elmosni a partok mentén.

És akkor a jó öreg atomtöltetekről még nem is beszéltünk…

Az oroszok mellett az amerikaiak is gőzerővel fejlesztettek, miközben atommal pakolták meg zsebeiket, mindenkitől elkobozták azokat, és “megtiltották” a világ számára az atomfegyvereket, miközben álságos módon ők a legnagyobb fejlesztők az oroszok mellett az atomfegyverek terén.

Kína is fejleszt, a robot technológiát felhasználva már több olyan drónhadsereg terve van képben, melyek bármilyen országra megsemmisítő capást mérhetnének.

A Közel-Kelet is ébredezik, ez lesz az egyik legveszélyesebb térség, talán már most is az.

Rejtett atomfegyvereket tartogathat a nyugati világ számára, lásd az engedetlenkedő Irán, mely újra uránt dúsít, miután az USA – szándékosan – kiprovokálta az egész feszültséget azzal, hogy egyoldalúan felrúgta az Iránnal kötött atomalkut.

Európában is megindult a fegyverkezés, talán nem véletlen, hogy a magyar miniszterelnök is rengeteg pénzt “öntött” mostanában a Honvédségbe, és az sem véletlen, hogy fegyvereket vásároltunk Trumptól.

Hirdetés

A franciák is fegyverkeznek, a németek is, és a teljes régió.

Svédországban már az elmúlt években is több olyan gyakorlatot és tájékoztatást tartották a lakosság számára, melyek arról szóltak, hogy mit kell tenni egy atomcsapás esetén.

Látszólag tehát egyértelmű a helyzet: a harmadik világháború előszobájában vagyunk, már mindenki ott van a rajtvonalnál.

Vagy ha egy sakk hasonlattal akarunk jönni:

Már felálltak a bábok, Európa pedig ismét a sakktábla szerepét fogja betölteni, vagyis nekünk fog a “legjobban fájni” a nagyhatalmak “acsarkodása”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!