Egyéb

A kemó után derült ki, hogy nem rákosak! Hamis rákdiagnózisokon nyerészkedik a gyógyszeripar?!

Egyre több történet lát napvilágot a gyógyszerlobbi háza tájáról azzal kapcsolatban, hogy miféle borzalmakat eszelnek egyes orvosi körök ki annak érdekében, hogy a profitot növeljék.

Kemoterápia=aranytojást tojó tyúk?

A kemoterápiás kezelések hihetetlenül nagy összegeket hoznak ugyanis a konyhára.

A kemoterápiát levezénylő intézmény, az orvos és a kemoterápia halálos vegyi anyag koktélját előállító vállalat számára.

Hirdetés

Ez az úgynevezett halál spirál…

Több belsős körben mozgó egykori orvos állt fel, és fejezte be a praktizálást, vagy vonult el magánpraxisba, majd tette nyilvánossá ezeket a történeteket.

Elmondásuk szerint nem csak Amerikában, de az egész világon komplett hálózatok működhetnek azzal a céllal, hogy hamis rákdiagnózisokat állítsanak fel.

Azt ők sem vitatják, hogy vannak esetek, amikor ezek telejen véletlen, mulasztásból történtek, de számos olyan példa van, ami szándékosságokat feltételez.

Hamisított statisztikák

Így manipulálják a statisztikákat is, tehát ez szintén a malmukra hajtja a vizet. A nem rákos betegeket is kemózzák, ezért a gyógyulási esélyekről szóló statisztikát jelentősen javítják, mondhatni kikozmetikázzák…

Egy amerikai nő kálváriája világított rá az elmúlt években a legjobban a problémára:

Amikor hat évvel ezelőtt, 2008-ban gyógyíthatatlan májdaganattal diagnosztizálták, az 56 éves Ann Milne szinte bármire hajlandó lett volna, ami meghosszabbítja az életét. Saját bevallása szerint ezért mondott igent az agresszív kemoterápiára is. „A lehető legtöbb időt akartam tölteni a családommal, szóval magától értetődő volt, hogy igent mondok a kezelésre is.”

Ann kálváriája 5 évvel azután kezdődött, hogy sikerrel vette fel a harcot a mellrák ellen. Abban az évben túlesett egy masztektómián és kemoterápiát kapott, hogy a rák visszavonuljon. „Azt hittem, sikerült megszabadulni ettől a szörnyű betegségtől, de tévedtem” – mondja, majd elárulja, öt évvel ezután, azért ment orvoshoz, mert nyillaló fájdalmat érzett a jobb karjában.

Amikor hat évvel ezelőtt, 2008-ban gyógyíthatatlan májdaganattal diagnosztizálták, az 56 éves Ann Milne szinte bármire hajlandó lett volna, ami meghosszabbítja az életét. Saját bevallása szerint ezért mondott igent az agresszív kemoterápiára is.

Hirdetés

„A lehető legtöbb időt akartam tölteni a családommal, szóval magától értetődő volt, hogy igent mondok a kezelésre is.”

Ann kálváriája 5 évvel azután kezdődött, hogy sikerrel vette fel a harcot a mellrák ellen. Abban az évben túlesett egy masztektómián és kemoterápiát kapott, hogy a rák visszavonuljon.

„Azt hittem, sikerült megszabadulni ettől a szörnyű betegségtől, de tévedtem” – mondja, majd elárulja, öt évvel ezután, azért ment orvoshoz, mert nyilalló fájdalmat érzett a jobb karjában.

Ann elárulja, noha az első percben óriási megkönnyebbülést érzett, ma már úgy érzi, a téves diagnózis teljesen tönkretette az életét. Egészségkárosodása miatt, kártérítést követelve beperelte a kórházat, akikkel végül peren kívül, egy hatszámjegyű összegben egyezett meg.

Ilyen, és ehhez hasonló esetek tucatjai kerülnek elő folyamatosan, csak Amerikában.

És akkor a világ többi részéről még nem is beszéltünk…

Az eredményeket megmásítják, még több anyagi bevételhez akarnak egyes körök hozzájutni, ehhez pedig már egészséges embereket is megpróbálnak “kemó alá fektetni”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.