CímlapsztorikÉrdekes világ

A koronavírus MESTERSÉGES VOLT: hivatalosan beismerték a titkos kínai kísérleteket?!

Genetikailag módosítottak egy korábbi koronavírust, hogy az emberre veszélyesebbé tegyék – megdöbbentő részletek láttak napvilágot.

Ezért valakinek felelnie kell, hisz emberek milliói haltak bele ebbe a “merényletbe”.

A vuhani intézet támogatást kért egy titkos és különleges projekthez, melyben korábbi koronavírusokat vérteztek volna fel a fertőzőképességgel, hogy lépesek legyenek bejutni az emberi szervezetbe.

Hirdetés

Ezt akkor néhány éve a DARPA és a Pentagon elutasította, azonban az USA egy Peter Daszak nevű kutatón és annak szervezetén keresztül mégis pénzelni kezdte a Vuhani Virológiai Intézetet.

A cél állítólag jószándékú volt.

Azért akartak „kiméra fehérjetüskéket” eregetni denevérbarlangokba, majd embereket is megfertőzni, hogy kielemezzék a koronavírus jelentette veszélyt, a járványkitörés lehetőségének elébe menjenek, és akár még a megfertőzött denevéreket is beoltsák.

A DARPA egyébként azért nem adta meg a támogatást hivatalosan, mert attól tartottak – és be is bizonyosodott hogy jogosan – hogy a vírus sokkal veszélyesebbé válna.

Mindez abban a dokumentumban olvasható, melyet a DRASTIC online nyomozócsoport hozott nyilvánosságra.

Ez a csoport kutatta fel azt, hogy a koronavírus nagy valószínűséggel egy “beszteroidozott laborszökevény”.

Anthony Fauci, az USA egészségügyi tanácsadója tagad, ő azt mondja, hogy génmanipulációra biztosan nem adtak volna támogatást.

Azt viszont nem tagadta, hogy anyagilag mégis támogatták a labor működését.

A pénz a laborszökevény-teóriát az elejétől fogva cáfoló Peter Daszak brit biológus nevével fémjelzett EcoHealth Alliance nevű szervezeten jutott el a vuhani intézetbe.

Hirdetés

A Fauci vezette intézet 3,1 millió dollárt ítélt meg a Vuhani Virológiai Intézetnek 2014 és 2019 között, majd ezt megújították, amit a Trump-kormányzat 2020-ban leállított.

Ebből az összegből 599 ezer dollár jutott denevér eredetű koronavírusok kutatására.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.