CímlapsztorikMisztikum

A Pentagon beismerte a földönkívüliek létezését? Nagy horderejű bejelentések jöhetnek

A földönkívüliek már tényleg a Földön vannak és megfigyelik az emberiséget?

A Pentagon kitálalt egy új jelentésben

A Pentagon végső beismerése mindent megváltoztathat?

Tényleg súlyos a helyzet és ahogyan sokan állítják bizonyos körökben, a Föld hidegháborúban állhat más földönkívüli civilizációkkal.

Hirdetés

A pentagon az utóbbi években egyre nyíltabban és egyre nagyobb mértékben szivárogtat ki információkat az égbolton észlelhető ufó jelenségekkel kapcsolatban.

Az ufó önmagában azt jelenti csupán, hogy azonosítatlan repülő objektum, de ettől még nem zárható ki a földönkívüli eredet, legalábbis az esetek egy bizonyos százalékában.

Ez nem csak egy fontos jelenség, hanem nemzetbiztonsági kérdés, ezért Pentagon is foglalkozik a témával, hiszen nem kizárt, hogy ellenséges erőkről van szó – most pedig egy jelentésből kiderült, hogy elképesztően sok UFO-észlelés volt az elmúlt években.

Az idegenek már a Földön vannak?

Állítólag 2004 óta összesen 510 alkalommal láttak UFO-t az égen (ebből 366 alkalommal 2022-ben), és ugyan a legtöbbről hamar kiderült, hogy repülő, drón, lufi, vagy akár madár.

De 171 észlelésre még mindig nem sikerült magyarázatot találni a jelentés szerint – ezt pedig sokan úgy értelmezték, hogy ezzel maga a Pentagon erősítette meg burkoltan az űrlények létezését.

Egyes nézetek szerint ugyanis a Földet már régóta figyelik az idegen életformák, sőt, készülődik is valami, ez magyarázza azt, hogy az utóbbi időszakban jelentősen megszaporodtak az ufó észlelések.

A Pentagon ugyanakkor azt nem mondta ki egyértelműen, hogy földönkívüli eredetű lenne minden ufó.

Az viszont valóban nem zárható ki, hogy az esetek egy bizonyos százaléka mögött ez a magyarázat állhat.

Jön a Nagy Felfedés?

A hírhes parafenomém, Uri Geller is azt lebbentette fel egy nyilatkozatában sejtelmesen, hogy még a mi életünkben idegenekkel találkozhatunk.

Hirdetés

“Kedves barátaim, aki ma gyerekként megszületett, földönkívüliekkel fog találkozni, akik megtanítanak minket minden betegség kiirtására,”

– mondta Geller.

Vannak elméletek, amelyek a James Webb teleszkóphoz kötik az áttörést.

Csak a mi galaxisunkban több mint 300 millió potenciálisan lakható exobolygó létezhet. A James Webb segítségével mindez tökéletesen elvégezhető, hiszen a mérőműszereinek köszönhetően a legrészletesebb felvételek is elkészíthetőek a Tejútrendszer távoli szegleteiről.

A kutatók többségét leginkább a TRAPPIST-1e névre keresztelt exobolygócsoportba sorolt planéták tartják lázban, amelyekről kiderítették, hogy az atmoszférájuk metánt és szén-dioxidot tartalmaz, ami arra utalhat, hogy Föld-szerű légkörrel rendelkezhetnek, és hasonló csapadékciklus fordul elő rajtuk, mint a bolygónkon.

Akár élet is lehet rajtuk, sőt, a NASA titokban már egy ideje egyéb információkat is megtudhatott róluk.

Valamennyi felfedezés és információ töredék valóban azt mutatja, hogy közel állunk a Felfedéshez.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.