Misztikum

A piramisok rejtélyes fotonsugarakat bocsátanak egy kozmikus felhőbe? Fotonenergia felhő a Föld körül?!

Nagyon erős fotonenergia felhő kezd körülvenni minket egy ideje. Ez a kozmikus objektum nem csak a Napunkra, hanem a bolygókra is egyértelmű befolyást gyakorol, számos mérhető minőségben és paraméterben. Dr. Dmitrijev azt is megjegyezte, hogy korábban a Voyager 1 és a Voyager 2 szondák már olyan információkat kaptak, amelyek egyértelműen bizonyították egy hatalmas fotonenergia-felhő jelenlétét. Ám ahelyett, hogy időben tájékoztatták volna a közvéleményt, a tudósok egyszerűen elhallgatták az ügyet. Most már túl késő bármilyen átfogó tájékoztatást nyújtani, mivel az embereknek nem lesz elég idejük az összes információ megfelelő befogadására.

A világ számos piramisa reagál erre a kozmikus energiatestre. Több olyan esetet is feljegyeztek, amikor a piramisok teteje látható sugarakat bocsátott ki.

Ugyanakkor a világon sok helyen az emberek nagyon szokatlan hangokat hallanak, amelyek ellentmondanak a klasszikus magyarázatoknak.

Hirdetés

A turisták több tucat, sőt több száz rendkívül részletes fényképet készítettek a piramisok csúcsairól az égbe mutató energiasugarakról.

A népszerű boszniai piramisok hasonlóan reagáltak 2009-ben és 2010-ben is. Egy keskeny mézszínű energiasugarat több száz megfigyelő látott napokon keresztül.

Az év elején a Hszienjangban található kínai piramisnál is hasonló jelenséget figyeltek meg. Egyes tudóscsoportok még azt is felvetették, hogy ennek a tevékenységnek földönkívüli eredete lehet.

A Teotihuacan-i piramis tetején a turisták egy nagyon érdekes energiaörvényt láttak. Első pillantásra egy klasszikus légörvénynek tűnik ez a dolog, amely kivételes körülmények között akár a felhőtlen égbolt alatt is kialakulhat.

Természetesen annak a valószínűsége, hogy egy örvény közvetlenül a piramis tetején alakuljon ki, olyan kicsi, hogy gyakorlatilag lehetetlen.

Többen azt gondolják, hogy ez a légörvény már egy energiaoszlop eredménye volt azon a helyen. Ebben az esetben ez egy láthatatlan energiafajta volt.

Dr. Dee J. Nelson és felesége 1979-ben készítettek egy Kirlián fotót egy piramis energiájáról Tesla tekercs segítségével.

Meglepő módon az energia formája az emberi DNS-hez hasonló kettős spirál volt. Természetesen ezekkel a jelenségekkel párhuzamosan számos kérdés is felmerül.

Két tudósnak sikerült szisztematikusan elemeznie ezeket a jelenségeket. Egyikük Paul Violette, a másik Dr. Alekszej Dmitrijev asztrofizikus.

Hirdetés

Mindketten meg vannak győződve arról, hogy bolygónkon és a Naprendszerben drámai és meglehetősen radikális változások mennek végbe.

Mindkét tudós egyöntetűen kijelentette, hogy Naprendszerünk olyan folyamatban van, amelyet semmilyen ember által mesterségesen előidézett vagy irányított folyamat sem tud befolyásolni.

Ugyanakkor meg vagyok győződve arról, hogy bolygónk nem először megy keresztül ezen a folyamaton.

Van tapasztalata, és tudja, mit kell tennie, hogy megvédjen minket. Mindannyian átesünk és át fogunk esni az alázat és a spirituális önátadás mechanizmusának próbáján

(aminek semmi köze a megadás klasszikus formájához),” – mondta Dr. Dmitrijev.

Dr. Dmitrijev azt is megjegyezte, hogy korábban a Voyager 1 és a Voyager 2 szondák már olyan információkat kaptak, amelyek egyértelműen bizonyították egy hatalmas fotonenergia-felhő jelenlétét.

Ám ahelyett, hogy időben tájékoztatták volna a közvéleményt, a tudósok egyszerűen elhallgatták az ügyet.

Most már túl késő bármilyen átfogó tájékoztatást nyújtani, mivel az embereknek nem lesz elég idejük az összes információ megfelelő befogadására. E tekintetben durva hibát követtek el a felelős tudományos intézmények részéről.

Dr. Merav Opher, a George Mason Egyetem, a NASA Heliophysics Research Center munkatársa szintén felszólalt az üggyel kapcsolatban, és megerősítette, hogy a fotonenergia-felhő rendkívül instabil és turbulens természetével kapcsolatos információkat elhallgatták a nyilvánosság elől.

Sokan meg vagyunk győződve arról, hogy egész naprendszerünkben valami furcsa tevékenység zajlik, amely az evolúció minden szintjén valamennyi életre hatással van.

Az utóbbi időben ismét megnőtt a csillagközi energiafelhő kölcsönhatása Napunkkal, ami megnövekedett mágneses fluxus létrejöttéhez vezetett, ami viszont megzavarja a magnetoszféra kezdeti szintjét és az egyes bolygók geomágneses terét naprendszerünkben.

Ez a helyzet a bolygóklíma későbbi mutációihoz, a Föld és más bolygók energiaterében rendellenes energiaörvények aktiválódásához, poláris mágneses zavarokhoz, globális értelemben vett időjárási zavarokhoz vezet.

Ráadásul hab a tortán a kísérteties hangok szüntelen jelenléte, amelyek kérlelhetetlen rendszerességgel jelennek meg szinte az egész bolygón, megijesztve a gyanútlan lakosságot.

Sok felvétel jelent meg az interneten, és bár a túlnyomó többség nem több vagy kevesebb, mint álhír, legalább néhány tucat eredeti felvétel létezik a jelenségről.

A gyanútlan embereket megrémítő furcsa hangok oka nagyon is a Föld magjában rejlik, ahol a kozmikus felhővel párhuzamosan nagyon bizarr folyamatok mennek végbe.

Például 2013. november 16-án erős gravitációs impulzust rögzítettek a geofizikai állomások, pontosan ugyanabban az időben (az időzónákat figyelembe véve).

A tudósok egyetértenek abban, hogy ez a hatalmas bolygóenergia-felszabadulás egyfajta kiindulási jelet jelentett, amikor bolygónk a Föld belső energiáját tekintve új fázisba lép.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.