CímlapsztorikMisztikum

A roswelli idegen évtizedekkel korábban figyelmeztetett a katasztrófára?

Egyes információk szerint a Roswellnél 1947 nyarán lezuhant csészealj roncsai között túlélőt is találtak.

Ezt a lényt pedig először a Forth Worth légibázisra szállították még a baleset éjszakáján, majd onnan tovább a hírhedt 51-es körzetbe, ahol hosszú időn át fogva tartották és tanulmányozták, különféle kísérleteket végeztek rajta.

A roswelli idegen azonban ahelyett hogy a saját fajáról árult volna el fontos információkat, egy vészjósló próféciát “hagyott ránk”, majd egyik éjszaka megsemmisítette magát a cellájában, ahová be volt zárva.

Hirdetés

A földönkívüli azt mondta, hogy nincs tér és idő csak a mindenség van. És kvantumfizikai szinteken éppen ezen törvényszerűségek mentén el lehet jutni a múltba és a jövőbe is a jelenből.

Ennek mikéntjét és a kozmosz nagyobb összefüggéseit az ember ma még nem értheti, több száz év lemaradásban vagyunk.

Az üzenete szerint az ember soha nem fog eljutni arra a szintre, hogy egy magasabb rendű civilizációvá váljon, mert ki fogjuk pusztítani magunkat a közeljövőben.

Egy a 21. században bekövetkező nukleáris katasztrófáról mesélt, amelynek a kirobbantásában olyan személyek, vezetők vesznek részt, akik a kétezres éveket követően már a Földre születtek.

Az emberiség belefordul abba a civilizációs zsákutcába, amibe korábban számos más, az embert megelőző faj a Földön.

Az idegen lény ugyanis azt is a Pentagon tudtára adta, hogy egykor a Földön több generáció élt már, de mindegyik kipusztította magát nem sokkal azután, hogy képes volt létrehozni az atomfegyvereket.

Elmondta, hogy jelen helyzetben (értsd. 1947-ben, de ma sem jobb a helyzet, sőt…) egyre nagyobb esélyét látja annak, hogy a vesztünkbe rohanunk és nem sikerül megakadályozni a milliárdok életébe kerülő nukleáris holokausztot.

Hogy ez valóba így lesz-e?

Azt nem tudni, ahogyan azt sem, hogy ezek az információk az állítólagos üzenetről mennyire hitelesek.

Hirdetés

Az viszont tény és való, hogy elgondolkodtató, akár van valóságalapja, akár nem.

Azt ugyanis ma már a mainstream régészet is pedzegeti, hogy az emberiség kialakulása előtt is élhettek más emberi civilizációk a Földön, melyek nyomai majdnem teljesen eltörlődtek az idővel.

És talán ők is egy atomháborút követően pusztulhattak ki…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.