Érdekes világ

A szupergazdag elit több milliárd embert akar rabszolgává tenni! Téged és minket, mindannyiunkat!

A hatalmit elit alig 300 szupergazdag családjának több milliárd öntudatlan rabszolgára van szüksége, és ezért mindent el fognak követni.

Az egész Új Világrend úgy épül fel, hogy vannak látható államok, és szervezeteik, ENSZ, NATO, ilyen szövetség, olyan szövetség.

De van egy másik világállam, amely hálózatokból áll és saját stratégiája van, saját törvényei vannak, saját hálózatrendszerrel.

Hirdetés

Ezt, a rejtett világrendet, vagy ha úgy tetszik normálállapot, deep state-t hallgatják el teljesen a világ elől, pedig a világ irányítása valójában már régóta az ő kezükben van.

Van tehát egy nem látható világelit, ezt nem lehet ma azért már teljesen elhallgatni. Ennek az alapja egy 300 szupergazdag családból álló elit, bankárdinasztia.

A ma ismert gazdag emberek nagy része valójában csak másodvonalbeli.

Az igazi elit jó része láthatatlan, és az ismert dollármilliárdosok csak “végrehajtói” ennek az elitnek.

Csak sejten lehet, hogy kikből áll ez a felső világelit, mert a hálózat rejtőzködik, miközben a világhatalom kezd megszilárdulni.

A pénzrendszer amiben a központi bankok is vannak, mint a FED, a világpénzt fedezetlenül, a levegőből állítják ma is elő, és ez a világrendszer rá tudta kényszeríteni a világra, hogy ezt a pénzt fogadja el mindenki.

Így épült fel az elmúlt évtizedekben az adósság alapú pénzrendszer, ami több milliárd embert tesz öntudatlan adósrabszolgává.

Ezek az emberek felelősek valójában a világ szegénységéért, és azért a nyomorért, ami a lemaradó országokban tapasztalható.

A szegények nyomorban tartása, a gazdagok még gazdagabbá tétele az érdekük, és annak a zárt, nemzetek, országok és politikusok felett álló elit fenntartása, ahová beházasodni sem lehet csak úgy…

Hirdetés

“Kék vérűeknek” mondják ugyanis magukat, és genetikailag is ügyelnek arra, hogy “tiszták” maradjanak.

Ez a gátlástalan “asztaltársaság” dolgoztat hét és fél milliárd embert a tömeg tudta nélkül.

Mind a rabszolgáik vagyunk…!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.