Misztikum

A TELJES igazság az Igig űrhajósokról: avagy az emberiség nem a majomtól származik

Kik is voltak az Igigi űrhajósok?

Az ősi Anunnakik, akik fellázadtak az Anunnaki klán ellen?

Azt mondják, hogy az ősi anunnakik úgy hozták létre az emberi fajt, hogy az első embereket genetikailag módosították, hogy munkaerőként használják fel őket.

Hirdetés

De az emberek létrehozása előtt az igigit az ősi anunnakik használták fő munkaerőként.

Az Igigiről azt mondják, hogy a fiatalabb nemzedék ősi űrhajósistenei, akik a hatalmas Anunnaki klánt szolgálták, akik aranyat bányászni jöttek a Földre.

Az istenek leírására használt terminológia rendkívül bonyolult, és még mindig sok kutatást és tanulmányozást igényel a tudósok részéről.

Egyes kutatások szerint az Igigi kifejezés sémi eredetű, és a mezopotámiai panteon istencsoportját jelöli.

Még mindig nem világos, hogy mely ókori istenek tartoztak az igigekhez, de sok tudós azt állítja, hogy Marduk – Babilon városának védőistene – az Igigiek egyike volt.

A mainstream tudósok az Igigi kifejezést használják a sumér mitológiai istenségekre. Szerintük mitológiai értelemben az Igigiek voltak az Anunnaki klán legfiatalabb tagjai, akik lázadást indítottak gazdáik és Enlil diktatúrája ellen.

Végül az Anunnaki klán az Igigieket emberekre cserélte.

Atrahasis mítoszában – a babiloni özönvíz történetében és a Gilgames EP-ben az özönvíz történetének előfutárában – a sumér paradicsomot kertként írják le, ahol a kisebb isteneket (Igigieket) mestereik vízfolyás ásásán dolgozták ki. Anunnaki:

“Amikor az istenek és az emberek is tűrték a fáradságot és elszenvedték a fáradságot, az istenek fáradozása túl sok volt, a fáradság nehéz volt; a gyötrelem túl sok volt.”

Hirdetés

“A nagy hét Anunnaki állandó szenvedést okozott az Igigieknek, rabszolga sorba taszítva őket.”

Az ókori űrhajós hipotézis azt állítja, hogy az Igigik az Anunnakihoz hasonlítottak. Nem tűntek el, de állandó pályán maradtak a bolygónk körül.

Alapvetően közvetítőknek tekintették őket a Nibiru bolygó, az Anunnakik otthona és a Föld között.

A Földönt történt arany bányászatot követően az ásványok feldolgozása után az anyagot más hajókra szállították, és végül az Anunnakik szülőföldjére szállították.

Az Igigik bizonyíthatóan kapcsolatban voltak az emberiséggel.

Számos szöveg hivatkozik rájuk, mondván, hogy az Igigiek “túl magasak szinten voltak az emberiséghez képest”, következésképpen “nem törődtek az emberekkel”.

Vagyis felsőbb körökben mozogtak.

Az Anunnakikért végzett évszázadok fáradságos és nehéz munkája után Igigi faj fellázadt elnyomói ellen.

A jelentések szerint felgyújtották szerszámaikat, és körülvették Enlil nagyszerű házát éjszaka, és arra kényszerítették az ősi Anunnaki klánt, hogy más munkaforrást keressenek.

Ez az oka annak, hogy az ősi anunnakik a géntechnológia után az Igigit emberekkel (lulus) cserélték le, nagyobb munkaerőt teremtve ezzel.

Sok szerző azt állítja, hogy az emberi „rabszolgafaj” azután jött létre, hogy az ősi Anunnaki klán tagjai genetikailag módosították a primitív emberek génjeit mintegy 500 000 évvel ezelőtt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.