CímlapsztorikEgészségünkTudomány

A tiltott gyógymód története, mely minden betegséget megszüntetett volna a Földön

Valamennyi betegséggel leszámolhattunk volna, 70 éve titkolják, elhallgatják: minden a PÉNZRŐL és a gyógyszeripar gazdagodásáról szól.

Az egészségügy egy vágóhíd! Erről tudnod kell!

A 70 éve létező gyógymódnak úgymond egyetlen bűne volt.

Hirdetés

Hogy természetes, nem lehet szabadalmaztatni, így pénzt sem tudott belőle hosszú időn át csinálni a gyógyszeripar.

Ellenben fillérekből megtermelhető volt akár otthona hátsó kertben, és számos bizonyíték volt rá, hogy valamennyi betegség gyógymódja lehet kisebb vagy nagyobb mértékben.

A kannabiszra a hetvenes években találtak rá a kutatók tudományos téren, akkor már sejtették, hogy a rák ellen is hatásos, rengeteg kísérletben ugyanis elpusztította az emlőszövetekben lévő tumorsejteket.

Amikor erre először fény derült, a szóban forgó tudóscsoport laborjánál kormányügynökök jelentek meg: a gyógyszeripar küldte őket, és tudni akartak a felfedezés valamennyi részletéről.

Később ezek a tudósok többé nem publikálhattak eredményeket hasonló témában, és “eltiltották” őket attól, hogy a kannabisszal kísérleteket folytassanak.

A szellem azonban már kitört a palackból.

Mondhatni megállíthatatlan volt: sorra jöttek más hasonló felfedezések: a kannabisz gyulladáscsökkentő, a kannabisz gyógyítja a depressziót, mérsékli az Alzheimer kórt, javítja a látást.

A gyógyszeripar millió dollárokból fejlesztett méregdrága pirulái pedig mind szükségtelenné váltak volna.

Egy egész ipar húzhatta volna le a rolót, ha engedik a kannabiszt elterjedni.

Hirdetés

Azonnal megindult tehát az egész pályás támadás a kannabisz ellen.

Először démonizálni kezdték és a köztudatban összekötötték, összemosták a bűnözéssel, illegalitással.

A kannabisz száműzött vaddá vált, szenátorokat pénzeltek, kentek meg nagy gyógyszeripari vezetők: meggyőzték őket attól, hogy a gyógyszerek által befolyt bevételek egy részéből nekik is csurran-cseppen valami.

Ha ugyanis a kannabisz terjedt volna el, az embereknek nem lett volna szükségük gyógyszerekre, és a betegségek közel fele egyszerűen megszűnt volna a Földön.

Közel 70 éven át sikerült ezt kordában tartani.

Aztán a 2000-res években jött egy fordulat, azóta pedig folyamatosan teret nyer a kannabisz.

Egyrészt azért, mert kiszabadult a szellem a palackból, másrészt a gyógyszerlobbi osztott és szorzott, rájöttek a kiskapukra, hogyan lehet mégis pénzt kisajtolni a kannabisz készítményekből.

Hogyan lehet ezt a szellemet megszelídíteni.

Ez még nem fogja elhozni a betegségek végét a Földön: abban ugyanis nagyon is érdekelt a gyógyszeripar.

A mai kannabisz kutatások csak a kirakat: látszat intézkedések, hamis paradigmaváltás,m egy illúzió, hogy még évtizedekig húzzák az emberek agyát, míg a gyógyszeripar kifundálja, hogyan profitálhat ipari szinten is a kis zöld növényből, amit már az amerikai indiánok is gyógyításra használtak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!