Érdekes világ

A titokzatos Kék csillag jelezheti a közelgő világvégét a hopi indiánok szerint

Először észlelték több ezer év szünet után a végzetet elhozó Kék csillagot?

Létezik egy titokzatos hopi prófécia, mely egy bizonyos csillag, az úgynevezett Kék csillag felbukkanáshoz köti az ismert világ végét.

A hopi indiánoknak iszonyatosan nagy és fejlett kultúrájuk volt egykoron, és senki sem tudja honnan, de hihetetlenül pontos csillagászati tudással rendelkeztek.

Hirdetés

Ma egy alig 6500 négyzetkilométeres rezervátumban élnek, és állításuk szerint a Kék csillag újra megjelent az égen, mely előre jelzi a végidők kezdetét.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan eljöhet a mondavilágukban csak a Tisztulás napjaként emlegetett esemény.

A jóslatuk a világvégére vonatkozóan rendkívül érdekes.

Főleg az utolsó jelről szóló, ami arról ír, hogy hallani fogunk egy égi lakóhelyről, ami egy hatalmas robaj és globális kataklizma kíséretében lezuhan majd.

Ez úgy fog kinézni, mint egy hatalmas kékes csillag.

Bár konkrétan a világvégét nem nyilatkoztatja ki a prófécia, de nagyon is sokat mondó az az utalás, hogy ezután az esemény után a hopi indiánok szertartásai véglegesen megszűnnek majd.

Vészjóslónak számíthat tehát, hogy 2016-ban látták ezt a Kék csillagot feltűnni az égen.

Akkoriban a felvételre sokan azt mondták, hogy talán csak a Nap fényének csillanása látszik a lencsén, később azonban több optikus megvizsgálta a képet, és ezt határozottan cáfolták.

A kék csillag azóta számtalan alkalommal feltűnt a világ különböző pontjain.

Hirdetés

Sokak szerint egyébként a Kék csillag lehet, hogy nem más, mint paradox módon a Nibiru, melyet vörös óriásbolygóként írnak le a maja próféciák.

Azonban a távolban, a légkörünkből tekintve kékes árnyalatú lehet. Ha valóban a végidőkben élünk, az hamarosan ki fog tehát derülni..

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!