CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A túlvilágról tért vissza: Angyalok figyelmeztették a férfit testvére halálára

David halálközeli élményét követően néhány hónapon belül bekövetkezett az, amire “odaát” figyelmeztették, az orvosok és tudósok sem tudnak magyarázatot adni a történtekre.

Sokak szerint egyértelmű végső bizonyítéka a halál utáni létezésnek.

Az 57 éves David Hanzel állítása szerint egy halálközeli élmény során járt a túlvilágon.

Hirdetés

Azt mondta, „angyalok” közölték vele, hogy kutyája és testvére meg fognak halni – ez néhány hónappal később valóban bekövetkezett.

Erre pedig nem tudnak magyarázatot adni még a szakértők sem, mert ő bizopnyíthatóan a halálból való visszatérést követően beszámolt arról, hogy mire figyelmeztették.

Ott és akkor senki sem hitt neki, majd a bekövetkező targédia őt igazolta és mindent értelmet nyert.

A férfi a Daily Starnak adott interjújában elmesélte, hogy már négyéves kora óta látja és hallja a halottakat, és bár többször költöztek gyermekkorában, a szellemek mindig vele maradtak.

Suttogásokat hallottam, amiket a szüleim nem. Éveken át folyt mindez és már nem bírtam tovább, az egész életem romokban hevert. Az alkoholizmusba és a drogokhoz menekültem, mert az emberek azt gondolták, őrült vagyok
– részletezte a férfi.

Hanzel 2015-ös halálközeli élménye során, amikor kómában volt, állítása szerint angyalokkal találkozott.

Miután a szíve leállt, David nem is tudta, hogy meghalt: úgy érezte, hogy egy gyönyörű arany-fehér fényben lebeg és látta, hogy túlvilági lények jönnek felé.

Az angyalok azt mondták neki, hogy vissza kell térnie a Földre, viszont idősebb testvére és kutyája hamarosan meghalnak.

Miután az angyalok által megjósolt tragédiák hónapokon belül valóban bekövetkeztek, David úgy érezte, hogy az események nem voltak képzelgés szüleményei.

Hirdetés

A megrendült és elkeseredett férfi megkérdezte a túlvilági lényektől, hogy miért kellett előre megtudnia a megrázó híreket, és állítása szerint ők azt válaszolták:

„Bizonyítékra volt szükséged.” Nyilván azt illetően, hogy a túlvilág létezik.

David azt mondja, hogy az összes betegsége – köztük a magas vérnyomás, a szorongás és a kómából eredő feltételezett agykárosodás – halálközeli élménye után megszűnt.

vagyis új életet és esélyt kapott a visszatérését követően.

A tudósok a mai napig nem tudnak magyarázatot adni a történtekre.

Sokak tartják számon za ő esetét úgy, mint a túlvilág egyértelmű bizonyítéka.

Hiszen az angyalok valóban a jövőt jósolták meg és arra figyelmeztették, David egyszerűen képtelenség hogy előre tudhatott volna abekövetkező targédiáról.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!