CímlapsztorikÉrdekes világ

A vakcinagyártók tényleg megvezették a világot? Itt az ideje figyelmeztetni az embereket?

Egyre több bizarr jelentés látott napvilágot, van már magyar érintett is – Az RTL is beszámolt róla…

A vakcinákról eddig sokszor esett szó sokféle értelemben.

Az azonban messze nem volt annyira közérthető mint bármi más, hogy miféle védettséget okoz.

Hirdetés

És ez a tudatlanság sajnos akár még emberéletekbe is kerülhet.

Bizonyos értelemben ugyanis megvezették a világot, illetve a média és a vezető szakemberek az emberi pánikban való fürdés és rettegtetés helyett ezzel kellett volna hogy foglalkozzanak.

‼️A gyártó és a tudósok tiszta vizet öntöttek a pohárba, NAGYON FONTOS, hogy amit mondtak, arról minden magyar ember tudjon!‼️

Egy magyar eset már ismert, külföldön pejig sokkal több ilyen esetről tudni, hogy valaki az oltások beadása után újra elkapta a koronavírust és pozitív lett.

Persze arról lehetett már több ízben hallani, hogy egy oltás nem ad megfelelő védelmet és heteknek is el kell telnie, mire immunizálódik valaki, és megtermeli a védekezéshez szükséges antitesteket.

Azonban többen az oltás után sok héttel kapták el újra a vírust, ez pedig probléma.

Probléma, mert nincs eléggé hangsúlyozva.

Probléma, mert az emebrek töbségének erőrl fogalma sincs, nincs eléggé tájékoztatva, így beoltottan kapcsolatba léphetünk olyanokkal, akik számára abetegség végzetes.

Ne feledjük ugyanis, hogy bár a betegség lefolyását enyhíti az oltás, sajnos egyre több kutatás van arról, hogy az újrafertőződést nem 100%-ban akadályozza meg.

Hirdetés

És vannak olyan honfitársaink, akiknek valamilyen okból nem is adható be az oltás, őket akár meg is ölhetjük azzal, ha érintkezünk velük – hívják fel rá a figyelmet a hozzáértők.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.