Misztikum

A Vatikán és az özönvíz előtti világ bizonyítékai: ezért próbálják görcsösen eltörölni az emberiség múltját

Nem csak a világ hitét, de az emberiség eredetmítoszát is alááshatná a titok, amit elfedtek…

Könnyen lehet, hogy az özönvíz előtti múlt bizonyítékai szándékosan vannak eltüntetve.

Legalábbis az emberek egy része és egyes történelemtudósok azt állítják, hogy ez egy titkos csoport műve, és hogy a Vatikán mozgatja a szálakat, ahogyan azt tetet az elmúlt néhány száz évben, amióta csak tisztában van ezzel a titokkal.

Hirdetés

De mi is lehet ennyire végzetes titok, hogy állításuk szerint az egész emberi világot megrengetné?

A Vatikán manipulálhatta a történelmet

A Vatikán tudhat az emberiség valódi múltjáról. Arról, ami ténylegesen végigkísérte az emberiséget, és amit nagyrészt elmosott az özönvíz, szerencsére.

Szerencsére, mert ha nem így történik, ma mindannyian ismernénk ezt a múltat – állítják a meglepő elmélet hívei.

A vaitkán évszázadok óta manipulálja a törétnelmet, és próbálja elfeedni a nyomokat az ember előtti időkről.

Az evolúciós elmélet szerint az ember a majomtól származik. A Vatikán szerint Isten teremtette az első embert.

Valójában azonban egyik sem igaz.

Földönkívüli teremtés?

Ha igaz a titokról szóló elmélet, mely állításuk szerint belső információkra hivatkozik, melyek olyanoktól származnak, akik a vatikáni levéltár titkos szárnyába is betekintést kaphattak, akkor az emberiség teremtésében egy földönkívüli faj kaphatott kulcsszerepet.

Kvázi teremtőink voltak, az Isteneink.

Később az egyistenhiz mítosza “koholta”, olvasztotta eggyé, mint Istent, aki vagy ami megteremtette az embert, az egyház által létrehozott Biblia szerint.

Hirdetés

Az özönvíz szinte majdnem minden nyomát elsöpörte az idegeneknek, és az előzőleg a Földön élt civilizációnak.

Ez azt akarják, hogy így is maradjon, azonban rendre egy csomó olyan lelet kerül elő újabban, melyek nem illenek bele a Vatikán és a mainstream régészet által erőltetett képbe.

Elveszett kultúrák mementói és az özönvíz

Az ősi idegenek hatalmas monolitokat emeltek, több millió éves fémalkatrészeket hagytak nekünk hátra, melyeket megtalálva a civilizációnk értetlenül áll a dolgok előtt.

Azt gondolják, hogy az emberek nem birkóznának meg a tudattal, hogy eddig teljesen másnak hittük magunkat, és hogy valójában mi magunk is idegen faj vagyunk a saját bolygónkon.

Ez a titok az, mely arra kényszeríti a Vatikánt, hogy a történelmet manipulálja már a kezdetektől fogva, és ez az a titok, mely ha széles körben kitudódik és bizonyítottá válik, egy az egyben le is rombolja a vallást.

Ha ez az egész igaz, vagy valóban van valamilyen valóságmag a legenda és a rengeteg szóbeszéd mögött, akkor valóban óriási hatással lehetne az emberiségre, és a tudatunkban.

Abban, hogy mit is gondolunk magukról, és a kozmoszban betöltött szerepünkről, vagy az általunk elfoglalt “kiválasztott faj” tudatról itt a Földön…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!