CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A Vatikán időgépet rejtett el a világ elől: “Ezt nem szabad hogy megtudja a világ”

A Vatikán emberei képesek voltak egy szerkezet segítségével visszamenni a múltba, de olyan dolgokat tudtak meg és éltek át, hogy a vezetőség végül elzárta a gépet a világ elől, darabjaira szedték, majd megsemmisítették a terveket – állítják.

Tényleg időgépet rejtett el a Vatikán a világ elől, pont annak a megmentése érdekében?

Állítólag a mai napig ott van a Vatikánban a gép, de szétszedve, az alkatrészei pedig külön külön elrejtve, más források azt állítják, hogy megsemmisítették teljesen, és még a tervrajzait is elégették, nehogy kiderüljön az igazság.

  1. október 18-án egy furcsa berendezést mutattak be az elképedt újságíróknak egy sajtótájékoztatón.

A készüléken többek között egy régi görög tragédia képei elevenedtek meg i.e. előtt 169-ből.

Hirdetés

A kronovizor olyan berendezés, amely megtörtént eseményeket elevenít fel.

A találmány atyja az olasz Alfredo Pellegrino Ernetti szerzetes, aki különböző országokból 12 fizikust és híradástechnikai szakértőt gyűjtött maga köré elgondolásának megvalósítására.
A fejlesztések eredményeként már 1972-ben létrejött az első működőképes modell.

A titokzatos szerkezet: kronovizor

A kronovizor, az emberiség által valamikor létrehozott képeket és hangokat képes érzékelni, amelyek a térben lebegnek.

A berendezés három fő egységből tevődik össze.

Az első egy bonyolult antennarendszer, mely képes arra, hogy felvegye a kapcsolatot a „Magasabb Intelligencia” számítógépével, a memóriájából lehívja a megadott kor látni kívánt eseményeit.

A következő fokozat egy szubatomi energiahullámok érzékelésére és erősítésére alkalmas áramkör, míg a harmadik egy konverter, amely a szubatomi energiahullámokat elektromágneses hullámokká alakítja át.

Ezután a jelet rá kell kapcsolni egy tévé bemenetére, és máris filmszerűen feltárul előttünk történelmünk bármely eseménye.

Mivel a „Magasabb Intelligencia” szuperszámítógépei életünk minden egyes megnyilvánulását rögzítik, ezért a kronovizor nem csak szórakoztatási célra használható, hanem várhatóan fontos szerepe lesz a tudományos viták eldöntésében is.

Veszélyes a világra, ezért elhallgatták?

Ám annyira veszélyes fegyver lett volna rossz kezekbe kerülve, hogy a Vatikán végül úgy döntött, hogy erről nem tudhat a világ, és főleg nem kerülhet rossz kezekbe.

Hirdetés

Hogy a készülék ismét működőképes legyen, a Vatikán, illetve a jelenlegi pápa jóindulatán múlik, hogy a berendezés előkerül-e valaha a süllyesztőből.

A világ egyre súlyosbodó bajait, a bűnözés és a terrorizmus rohamos terjedését látva az egyházi körök előbb-utóbb talán belátják, hogy szükség van ennek a készüléknek a rendszerbe állítására, kellő felügyelet melletti használatára.

A készülék nagy segítséget nyújthat a titkos manipulációk, a bűnös szándékok feltárása, s használatával eredményesen lehet védekezi a társadalomellenes cselekedetek ellen.

Egy idő után ennek a készüléknek a puszta léte is elegendő lehet ahhoz, hogy meggátolja a becstelen törekvés, a pusztító szándék megnyilvánulását, alkalmazhatóságának tudata is rákényszeríti az embereket a tisztességes életvitelre.

A kérdés már csak az, hogy ebből az egészből vajon mennyi lehet igaz?

Vagy pusztán egy a sok közül a Vatikánnal kapcsolatos városi legendák közül?

Hiszen az időgép létére azóta sem találtak konkrét fizikai, vagy egyéb bizonyítékot.

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.