Misztikum

A Vatikánnak évszázadok óta tudomása van az ősi múltat uraló idegenekről és az özönvíz előtti óriásokról?

A Vatikán titkos archívuma állítólag még ember előtti maradványokat is rejt.

Egy komplett történelmi korszakot elhallgattak, mert felborítaná az evolúció meséjét.

A Vatikán nagyon komoly dolgok birtokában lehet.

Hirdetés

Olyan dolgok birtokában, melyek képesek lennének megváltoztatni a teljes emberi történelmet is.

Legalábbis a feje tetejére tudnák állítani azt a bizonyos idővonalat, és végérvényesen bebizonyítanák, hogy Darwin bizony nem is tévedhetett volna nagyobbat.

Hogy az evolúció egy hazugság, de minimum nem teljesen úgy van, ahogyan azt bemagoltatták velünk.

A Vatikán környékéről származó belső források ugyanis olyan információkat tudattak a külvilággal, miszerint a Vatikán Titkos Levéltárának egyes lezárt részeiben – ezeket soha nem nyitották meg a nagyközönség előtt, de még kutatási célra a történészeknek sem – régészeti leletek, bizonyítékok sorakoznak az Özönvíz előtti időkből.

A Titkokszigete.hu írt már korábban arról, hogy egyes feltételezések szerint hogyan és mit tusoltak el pontosan az “emberiség előtti” időkből.

Arról is beszámoltunk már, hogy Darwin könnyen lehet, hogy tévedett.

Egyes mitokondriális vizsgálatok ugyanis azt mutatták ki, hogy valami nagyon nincsen rendben az evolúció kapcsán, legalábbis úgy, ahogyan azt a biológia tankönyvekben tanították nekünk…

Több szóbeszéd és “városi legenda” is úgy tartja, hogy a Vatikán szívében a titkos levéltárak mélyén ma is vannak bizonyítékok, melyek alapjaiban rengethetnék meg az emberi történelmet.

Később több a neve elhallgatását kérő szakember került elő, akik azt állították, hogy nem csak hogy jártak a titkos levéltárak mélyén, de kiderült: nem csak dokumentumokat, hanem konkrét tárgyi bizonyítékokat is rejtegetnek a világ elől.

Hirdetés

Persze sokan hozzáteszik így mi is, hogy érdemes ezen információkat megfelelő szkeptikussággal fogadni, mivel nincs konkrét forrásuk.

Ezek a források azt mondják, hogy a levéltárak mélyén maradványokat is találtak, több lezárt pincében is.

Ezek emberhez hasonló humanoid maradványok, azonban szemmel láthatóan eltérnek a homo sapienstől.

A Vatikán alatt léteznek egyébként olyan folyosók és ősi földalatti kamrák is, ahová közel 500 éve nem lépett be ember

– állítják a források.

Állítólag az előző pápák is tudtak róla, és mind azt mondta, hogy nem szabad ezeket a leleteket bolygatni, mert az őseinknek okuk volt arra, hogy pont a Vatikán alatt rejtsék el ezeket, és a múltat “nem érdemes bolygatni”…

Miután többen is tudomást szereztek ezekről a dolgokról, akkor a Vatikán őrei lezárták azokat az útvonalakat, ahol le lehetett jutni ezekre a titkos részekre, melyekről a világ sem tudott.

A titok nyitjára senki sem jött rá, de egyesek úgy vélik, hogy a maradványok nem emberi maradványok, és talán éppen az ősi nefilimek létezését bizonyítanák, amikről a Biblia is említést tesz…

Hogy igazak ezek az állítások, vagy sem, nehéz megítélni.

Azt szokták mondani, hogy minden legenda és szóbeszéd mögött mindig van egy apró igazság mag.

Ha pedig így van, akkor arra mérget vehetünk, hogy valamit tényleg rejtegethetnek előlünk, ami talán az emberi múlttal kapcsolatos.

Azonban a titok pontos mibenléte lehet, hogy örökre homályban marad…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!