CímlapsztorikMisztikum

A világ legősibb piramisa és egy rejtett város az Antarktiszon? Ismeretlen civilizáció nyomai

A világ legrégebbi piramisa lehet az Antarktiszon felfedezett piramis és egy titokzatos ősi város.

Egy eddig ismeretlen, szuperfejlett civilizáció bizonyítékait tárhatták fel?

A History Channel egyik műsorában is beszámoltak már arról a sokkoló, de egyre valószínűbb elméletről, mely szerint az Antarktisz jege világa egy eddig ismeretlen, akár földönkívüli civilizáció nyomait is rejtheti.

Hirdetés

Ahogyan a globális felmelegedés egyre durvábbá válik, úgy olvad ki a jeges kontinens végzetes titka.

A szakértők egy része régóta állítja: az Antarktiszon ősi, még az egyiptomiaknál is régebbi piramisok és ősi városok vannak.

Az egyik ilyen piramis méreteiben és tájolásában is részben megegyezik a gízai nagy piramissal, azzal a különbséggel, hogy sokkal régebbi annál.

Az ősi idegenek és a paleoasztronautika hívei szerint ezek a piramisok valamiféle átjárók, vagy kommunikációs eszközök lehettek, ezért találhatók meg világszerte, kultúráktól függetlenül.

A Föld északi és déli sarkáról korábban is rengeteg feljegyzés készült, melyek arról számoltak be, hogy az égi istenek ezen a két “átjárón” át szálltak alá a Földre.

David Childress állítása szerint a Shackleton piramis lehet a világ legrégebbi ilyen építménye a Földön.

Bárkik, vagy bármik is éltek egykor az Antarktiszon, ők terjeszthették el valójában világszerte a piramisokat.

Az antarktiszi piramis egy “mesterpiramis”, amelyből az összes többi piramis ered, amiről mindent “másolták”.

Az Antarktisz jege alá nehéz belátni, de egyre több bizonyíték olvad ki a felmelegedés miatt.

Hirdetés

Állítólag komplett ősi városok romjai kerülhetnek, vagy már kerültek is a felszínre.

Érkeznek olyan hírek is, miszerint egyes területeket nem lehet megközelíteni, mert titokzatos ásatások, feltárások folynak, és a tiltott zónák felett még repülővel sem lehet átrepülni.

Talán az évekkel ezelőtt felröppent hírek is igazolódhatnak az apró, humanoid civilizációról, melynek csontvázait az Antarktisz jegébe fagyva találták meg?

Vagy a titokzatos földönkívüli arc, mely a Marson található arc földi mása lenne…?

Titokzatos, katonák által őrzött régiók is vannak az Antarktiszon, ezt több kutató is megerősítette az ott tartózkodása idején.

Sőt, egyes jelentések és beszámolók szerint voltak olyan kutatók, akik feltehetően túl sokat tudtak, és végül rejtélyes körülmények között vagy nyomuk veszett, vagy a bázisokon lelték halálukat.

Természetesen ezeket a kormány eltusolta, és azt állították a hivatalos jelentésekben, hogy valójában természetes halált haltak – egy ízben szívinfarktust kapott, egy másik esetben agyvérzést.

“Bármi is van az Antarktiszon, nagyon őrzik azt. Egyes térségek tele vannak katonákkal, és valamiféle ásítás is zajlik ezeken a területeken”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.