CímlapsztorikÉrdekes világ

A világelit már menti a bőrét? Holdon építenek mentőbárkát az embereknek és az állatoknak…

Újra felmerültek különféle konteók arról, hogy miért pont most és miért pont ezt tervezi az elit.

Gőzerővel hajtanak végre egy világszintű evakuációt, a túlélők közé pedig csak a világ leggazdagabbjai tudtak eddig titokban jegyet venni?!

Modern globális biztosítási terv, ha veszélybe kerülne a Föld: már tudnak valamit?

Biztonsági bunkert hoznának létre az Arizonai Egyetem tudósai a Hold felszíne alatt, ahol “világvége esetén” is megmenekíthető lenne a földi élet – írja az iheartintelligence.

Hirdetés

Norvégiában már működik egy hasonló létesítmény: a Svalbard városában található Global Seed Vault közel egymillió mintát tartalmaz különböző magvakból.

Ezt alapul véve lehetne egy speciális menedékhelyet kialakítani a Holdon is.

A “Holdraktár” több millió magot, spórát, spermiumot és petesejtet tartalmazna, hogy megóvja az emberiséget a Föld teljes pusztulása esetén is.

A szakértők kriogenikusan, azaz fagyasztásos módszerrel 6,7 millió földi faj példányait tudnák megőrizni és átmenteni a Holdra.

Maga a bunker egy 2013-ban felfedezett, mintegy 200 alagútból álló hálózatban kapna helyet, amiben többmilliárd évvel ezelőtt láva folyhatott a Hold felszíne alatt. A kutatók szerint a hálózat a napsugárzástól, a felszíni hőmérsékletingadozástól és a mikrometeoritoktól is megóvná a mintákat.

A “modern globális biztosítási tervként” is emlegetett bunkert napenergiával működő panelek látnák el árammal, és lifttel lenne megközelíthető a Hold felszínéről.

Noé bárkája, vagy a szupergazdag elit civilizáció “Kánaánja”?

Az ambiciózus, Noé bárkájára emlékeztető projekt az emberiség mellett az állat- és növényvilág, valamint a gombák megmentését is biztosíthatná.

Sokak szerint ez a Kánaán azért készül, mert az elit titokban készül elhagynia bolygót, melyen most járvány tombol, közelgő klímakatasztrófák sora tarolhatja le, ráadásul élelmiszerválság is fenyeget.

És akkor a külső, űrből érkező egyéb veszélyforrásokról még csak szót sem ejtetünk…

Hirdetés

Pedig Richard Blumenthal szenátor is beszélt ilyenekről, sőt, több a kormányhoz közel álló (USA) ember beszélt már arról, hogy egy bizonyos űrbéli veszélyről tudnak de nem mondhatnak róla semmit…

Állítólag már rég elkészültek a “Végítélet bárkái”, melyek csak a közelgő vészre várnak, amikor majd üt az emberiség utolsó órája, és ki lehet lőni ezeket a Holdra.

Ezek leginkább a 2012 című filmben látottakra hasonlítanak azzal a különbséggel, hogy az űrben is tudnak “működni”.

A szkeptikusok szerint az egész Holdra menekülő világelit teória egy mese, és nincs elég bizonyíték arra, hogy titokban valóban zajlik valami.

Reméljük, hogy nekik lesz igazuk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.