CímlapsztorikÉrdekes világ

A világelit tudja, mikor pusztul el a Föld, és már elkezdték “menteni magukat”

Egy zárt, szupergazdag réteg menekülni kezdett a Földről. Hogy hová? A válasz és a napvilágot látott tervek mindenkit sokkolnak…!

A bolygó szét fog hullani, de legalábbis egy olyan kataklizma eseménysor fogja érni, amiben több milliárd ember fog meghalni nagyon rövid idő alatt.

Az ezzel évről évre foglalkozó konteók szerint az elit felső néhány százaléka tud a várható vészről, és pontosabb adatok, dátumok és egyebek is a birtokukban vannak, de nem beszélnek róla.

Hirdetés

Akinek mégis birtokába jutnak információk, és beszélni próbálnak, azokat hamar elhallgattatják, bármilyen eszközzel.

Akár balesetnek álcázott likvidálással is, ezért nem lehet a mai napig tudni, hogy mitől, de valamitől menekülnek a világ pénzemberei.

Hihetetlen mértékben megszaporodtak a különféle atombunker, és földalatti óvóhely vásárlások, de a szóbeszédek szerint a gazdag milliárdosok csak egy része marad a Földön.

A köreikben is van egy nagyon szűk elit, mely a Földről egy másik égitestre menti ki magát arra az esetre, ha a bolygó felszíne alatt is fenntarthatatlanná válna az élet, a bolygó esetleges széthullása esetén.

Egyes források a Marsot, mások a Holdat említik, mindkét helyről beszélik egy ideje, hogy több milliós kolóniákat létesítettek rajtuk titokban. A Holdon például John Lear egykori CIA tiszt szerint 250 millió “állampolgár” él jelenleg is.

Hogy mi lehet az, ami az emberiségre vár, és megölhet 7 és fél milliárd embert?

Feltehetően űrveszélyről van szó, ahogyan több Pentagon közeli forrás is megerősítette. Lásd Richard Blumenthal szenátor nyílt meghallgatása, ahol annyit mondott, hogy tudnak egy nagyon súlyos űrveszélyről de a pánik elkerülése végett nem mondhatnak róla többet.

Földönkívüli invázió? Egy hatalmas aszteroida?

Vagy maga a Nibiru, a végzet bolygója, melynek Földdel való találkozásáról több ezer éves sumer pecséthengerek is beszámoltak…?

Hirdetés

Akárhogyan is, ha lehet hinni ezeknek a forrásoknak – érdemes azért fenntartásokkal kezelni – akkor elkezdődött a visszaszámlálás, és még a mi életünkben bekövetkezhet az emberiség tömeges kihalási eseménye, bármi is okozza majd.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.