CímlapsztorikÉrdekes világ

„A világjárvány egyedülálló lehetőség volt” Bennfentes tálalt ki arról, mi zajlik globális szinten

Ha ennek csak a fele igaz, el kell gondolkodnunk azon, hogy mi lesz az egésznek a vége…!

A 2020-as nagy koronavírus járvány kirobbanás óta a világ jócskán megváltozott és még most is zajlik egy igen komoly átalakulás.

Azonban ez az átalakulás sokkal inkább egy átlakítás, melyet globalista korporációk és a mögöttük álló megfoghatatlan, érinthetetlen személyek indítottak a régi világrend ledöntésére.

Hirdetés

A járvány valójában egy egyedülálló lehetőség volt arra, hogy bevezessék a totális kontroll és megfigyelés eszközeit, és előkészítsék az emberiség kasztokba sorolását.

Ezt ma mártöbb szervezet is nyíltna beismeri.

A Kanadai Közös Műveleti Parancsnokság (CJOC) a koronavírus járványt „egyedülálló lehetőségnek” tekintette a korábban csak külföldi háborúkban alkalmazott taktikák belföldi alkalmazására – derül ki a Kanadai Erők hétfőn közzétett jelentéséből.

A pszichológiai műveletet, amelyet a világjárvány idején készített a CJOC főnöke, Mike Rouleau altábornagy, soha nem engedélyezte a szövetségi kormány, mivel Rouleau és parancsnok társai nyilvánvalóan úgy vélték, hogy nincs szükségük ilyen jóváhagyásra a terv végrehajtásához.

A művelet magában foglalta az információk „alakítását” és „kiaknázását,” állítólag azért, mert el kellett kerülni a „polgári engedetlenséget” a járvány idején, és biztosítani kellett, hogy az információs mező szélesen nyitva álljon a kormányzati üzenetek számára a témában.

Sokak szerint az átalakulás globális eseménysor, és valójában néhány száz ember irányítja a társadalom legfelsőbb szintjeiről.

Valójában a régi világrend megpuccsolás és bedöntése ment végbe, és egy békés átmenettel akarják elérni, hogy az Új Világrend felálljon és uralkodjon az emberiség feje felett.

Az országok 2020 óta történő hihetetlen mértékű eladósítása, a szabadságjogok példa nélküli megregulázása mind erre ment ki.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.