CímlapsztorikMisztikumSpirituális

“A világot valami rejtett dolog irányítja”: ez vár ránk 2023-ban és 2024-ben a szakértő szerint

Anatol Basarab, numerológus érdekes jóslatokat tett 2023-ra és 2024-re nézve. Míg az idei évet a 7-es szám irányítja, amely a titokzatosság szimbóluma, addig 2024-ben jelentősen megváltoznak a dolgok.

A híres numerológus a sors számáról beszélt, és elmagyarázta, hogyan számítják ki.

Hirdetés

Elárulta, mindenkinek van egy sorsszáma. Ez azt jelenti, mindannyiunknak van egy életcélja, egy végállomása, az ahhoz vezető út pedig könnyen kiszámítható

-írja a Filantropikum.com

„Adott egy sors, ami egy képletet, tehát egy számot rejt.

Nincs szám, és az alapján egy sors. Van egy bizonyos cél, egy predesztináció, amely képességek, készségek, utak és akadályok összessége, ezek pedig bizonyos számjegyekben vannak kódolva.

Ha tudjuk, hogyan kell megfejteni ezeket a számokat, akkor megtudjuk, hogy mi az adott ember útja. Illetve, megállapíthatjuk, mikor van a saját útján, és mikor idegen utakon”

– vallja a numerológus.

Ami a 2023-as évet illeti, Basarab azt állítja, ez a hetes szám alatt van, és ez a rejtély éve.

„Amikor a 2023-as évet értelmezzük, az nemcsak egy népcsoportnak szól, hanem mindazoknak az embereknek, országoknak és hagyományoknak, akik ezt a naptárt követik, 2023. Egyes hagyományokban, például a kínaiaknál, ők 7000-valahányban élnek.

Ők más naptárat követnek, és a naptárváltás idején nem akarták megváltoztatni” – magyarázta a szakember.

Hirdetés

„Amikor azt mondjuk, 2023, akkor annak az összege egyenlő lesz a hetes számmal.

Ha egyenlő héttel, akkor a 7-et egyszerűen lefordítjuk, számról szimbólumra, szimbólumról szavakra, vagyis rejtélyes, vagyis titokzatos, vagyis a titkos szervezetek harcainak éve. Vagyis, hogy mi történik, nem fogjátok megérteni, mert rejtve van.

Ez propaganda, adnak nektek néhány filmet, hogy mit kell lássatok, és milyen véleményt kell kialakítanotok. (…) Mit kell tudnotok és mit nem kell tudnotok. (…) A világot 2023-ban valami láthatatlan, valami rejtett dolog irányítja” – fogalmaz a numerológus.

És hogy mi vár ránk 2024-ben? Anatol Basarab először is azt mondja, a következő év száma a 8-as.

Hozzáteszi:

„A 2024-es év egy olyan év lesz számunkra, ami vagy születés előtti, vagy halál előtti.

Ez az év a nyolcast fogja hozni, és a nyolcas egy nagyobb és egy kisebb körből áll, vagyis egy egész sor számban nagyobb országot, amelyek a csordát képviselik, és egy egész sor számban kisebb országot, ami az elit” – magyarázta Basarab.

„A nagy körben a világ, illetve a különböző országok fognak harcolni, beleértve a különböző rendszereket, még idénről. És hogy min fognak harcolni?

Azon, hogy ki lépjen ki a csordából és a többi országot a felső körből vezesse” – fogalmaz a numerológus.

Basarab arra is kitért, hogy a sorsszámok alapján fel lehet-e állítani egy jó és rossz sémát.

„Nincsenek jó és rossz emberek, nincsenek jó és rossz számok.

Az emberek jók vagy rosszak, érdemesek vagy érdemtelenek. Az emberek így kategorizálhatók. A számok is ilyenek, egy bizonyos cél eléréséhez jók, egy másik cél eléréséhez pedig rosszak”

– vélekedik Basarab.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!