Érdekes világ

“Anyuci már angyal lett “: öt kisgyereke maradt árván Kittinek, aki szülinapján már eszméletlenül feküdt

“Anyuci már angyal lett és a mennyből vigyáz ránk. Így próbáltam elmagyarázni a kicsiknek, hogy mi történt” -nyilatkozta a megtört apa.

A borzalmas eset Nagytőkén történt, azóta mindenki aki tud, próbál a családnak segíteni, ugyanis az öt gyermeket az özvegyen maradt apuka kell hogy ellássa és fenntartsa.

A gyerekek még nagyon kicsik: a legidősebb 14 éves, a legkisebb pedig ötéves.

Hirdetés

Az apának eddig is plusz munkákat kellett vállalnia a teljes állása mellett, hogy ki tudjanak jönni anyagilag, de mióta a háztartást is neki kell vezetni és egyedül kell nevelnie a gyerekeket, nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

A feleségem nemrég egy barátnőjével bement Szentesre, és miután hazajöttek, az autóból kiszállva összeesett. Összeomlott a keringése.

A szomszédunk és a fia azonnal mentőt hívtak, amíg kiértek, ők próbálták újraéleszteni. 40 percig küzdöttek a feleségemért, mire helyreállt a keringése

-idézte fel a Délmagyarnak a szörnyű pillanatot János.

Kitti azonnal intenzív osztályra került, ahol mindent megtettek azért, hogy felépüljön, de már akkor közölték a családdal, hogy nem sok esélye van a gyógyulásra.

A férj ennek ellenére bizakodott, és várta, hogy kijöjjön szerelme.

Kitti a kórházban töltötte be a 37. életévét eszméletlenül fekve, hamarosan pedig hirtelen megállt a szíve, és többé már nem foghatták meg a kezét.

Anyuci már angyal lett és a mennyből vigyáz ránk. Így próbáltam elmagyarázni a kicsiknek, hogy mi történt

– mondta el az összetört édesapa. Kittivel idén tavasszal ünnepelték a 14. házassági évfordulójukat. Igazi nagy szerelem volt az övék, amiből öt gyerek született.

Hirdetés

“Próbálok mindent megtenni, hogy a gyerekek a legkevésbé sérüljenek, de az, amit ő jelentett a számunkra, az pótolhatatlan.

Hatalmas ürességet érzünk a házunkban.

Rajongva imádta a gyerekeket, az egész világgal szembeszállt volna értük. Kitti nagyszerű ember volt, a személyisége beragyogta a házat.

Úgy érzem, napról napra nehezebb, egyre több emlék, egyre több gondolat jut eszembe”

– beszélt érzéseiről az édesapa.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!