Misztikum

Az Angustus-labirintus rejti az ősi marsi civilizáció nyomait: oázisok és mesterséges utak a felvételeken!

Ezt már nem tudja letagadni a NASA: fejlett civilizáció tevékenységének a nyomai a vörös planétán?

Így hívják azt a különleges Marsi tájat, ahol az utóbbi időkben rendre felmerültek dolgok, melyek nem hagyják az ufó hívőket nyugodni, nem is véletlenül.

A hely ugyanis tele van oylan struktúrákkal, tereptárgyakkal és anomáliákkal, melyek arra utalhatnak, hogy intelligens civilizáció nyomait lehetnek ott.

Hirdetés

Az Angustus labirintus neve is mutatja: több párhuzamos, de legalábbis mesterséges járat és platform alkotja, mirha egy szövevényes háló lenne.

A Mars déli pólusánál található, közel a jégsapkákhoz.

Egyesek inka városnak is hívják ezt a területet még a NASA munkatársainak körén belül is, mivel a műholdas felvételek valóban hasonlítanak egy elvszett inka város romjaira.

Nem véletlenül – állítják az összeesküvésekben hívő ufó szakértők.

Szerintük ugyanis a városka nem véletlenül helyezkedik el egy nagyobb, kör alakú felszíni struktúrán belül.

Ez egy megtervezett helyszín, mely számos tekintetben viseli a nyomán az emberi – vagyis inkább idegen – tevékenységet.

A 86 km-es kiterjedésű területről készült műholdas képek olyan, mintha hatalmas oázisokat mutatnának, párhuzamosan futó, majd derékszögben elkanyarodó falakat.

A falak egyébként szinte teljesen merőlegesen állnak a felszínhez képest, többen úgy sejtik, hogy nem természetes felszíni képződményekről van szó.

2002-ben kiderült a részletesebb képekből, hogy a hely eredetileg egy aszteroida becsapódási helyszín volt, és a benne található “falak” később kerülhettek oda, akárhogyan is “keletkeztek”.

Hirdetés

Alaposan megvizsgálták más régészek is a helyszínről készült műholdas képeket. Szinte valamennyien egyöntetűen állították, hogy valóban nagy egyezések vannak a Földön, szintén az űrből készített felvételekkel, melyeken utólag inka városok romjait fedezték fel.

Talán jelen esetben is egy elveszett civilizáció utolsó nyomairól van szó, melyek a marsi por és felszíni erózió már teljesen “ellepett”?

A NASA valószínűleg ha így van, tud róla, hiszen a Földön ezzel a technológiával rengeteg ősi romvárost fedeztek fel.

Valamiért azonban az Angustus labirintus romjait nem akarják mesterséges romoknak elismerni, noha egy az egyben úgy néznek ki.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.