Egyéb

Az Antarktisz mélyén találták meg az előző emberiség nyomait? Tudósokat toboroznak…

“Nagyon sok mindent fedeztek fel a jég alatt… Pálmafákat találtak a földben.

Mindenféle történelem előtti állatokat, konzerválódott állapotban a jég alatt.

És ezeket tanulmányozás céljából elszállítják az USA-ba vagy Európába.”

Hirdetés

Fejlett technológiák rejtőznek az Antarktisz mélyén,és egy olyan ősi korból származhatnak, amikor még ember sem volt a Földön.

Éppen ezért felmerült annak a lehetősége, hogy egy idegen civilizáció maradványai rejtőznek odalent – állítja ma számtalan, népszerűbbnél népszerűbb összeesküvés elmélet.

De vajon tényleg csak fantáziadús elméletekről beszélünk?

Egy belső forrásból – értsd, Pentagon és NASA közeli tisztektől – szivárgó információ szerint ugyanis valóban olyan dolgokat találtak az Antarktisz egyre olvadó jégrétege alatt, ami az egész emberi történelmünket újraírhatja…

A belső források egyike pedig maga Coery Goode, aki mintegy tanúvallomásban számolt be arról, hogy a saját szemeivel mit látott, és mit tudott meg, amikor őt magát is elvitték a jeges kontinensre.

“Nagyon sok mindent fedeztek fel a jég alatt… Pálmafákat találtak a földben. Mindenféle történelem előtti állatokat, konzerválódott állapotban a jég alatt. És ezeket tanulmányozás céljából elszállítják az USA-ba vagy Európába.”

-mesélte.

Olyan lényeket találtak odalent állítólag a jégbe fagyva, amik még bármikor kiolvaszthatók, és akár életre kelthetők is lehetnek.

Ádám előtti lényeknek nevezték el őket és a NASA égisze alatt rengeteg, a Pentagon által toborzott nagy tudós vizsgálja őket.

Hirdetés

Az utóbbi években több szakember tűnt el teljesen nyomtalanul, valójában azért, hogy ezen a projekten dolgozzanak a legnagyobb titoktartásban. A deal értelmében a kutatások végeztével új személyazonosságot és némileg új külsőt kapnak egy másik államban. Ez a clean slate, azaz tiszta lap projekt…

Visszatérve a lényekre: megvizsgálva a testüket nyilvánvaló, hogy egy olyan bolygón fejlődtek ki, amely jóval gyengébb gravitációs környezettel rendelkezett.

Néhánynak rövid farka, míg másoknak hosszúkás koponyája volt, hasonlóan az Ádám előtti faj lényeihez.

Ez egy olyan nagy és az egész világunkat, az emberiség múltját alapvetően átíró titok, mely egyelőre nem kerülhet nyilvánosságra.

Mindemellett hatalmas ősi komplexumokba is sikerült behatolni, melyek a jég alá vannak “zárva”.

Ezek teljesen épségben maradtak fenn, óriási piramisokról van szó, és földalatti alagút rendszerekről, valamint városokról, melyek a mai modern metropoliszokra emlékeztetnek egymásra merőleges utcáikkal, blokkokba rendezett kerületeikkel.

A feltárások most is zajlanak, nem véletlen, hogy az Antarktiszról elterjesztettek olyan dolgokat, hogy “a kutya se” akarjon oda menni. Hideg van, nincs semmi ott, unalmas és rohadt hideg van ugyebár…

Egyes területei felett mégsem engedik még az átrepülést is, erről korábban az Antarktiszon dolgozó kutatók, klímaszakértők számoltak be…

Hatalmas erőkkel őrzik hát a titkot, mely az emberi világ legnagyobb átalakulását hozhatná…

Beszámolója erősen kérdőjeles, és a szkeptikusok nem hisznek ezekben a “mesékben”, így mi is azt javasoljuk, hogy tessék fenntartásokkal kezelni a fent hallottakat.

Ugyanakkor ahogyan azt is mindig elmondjuk: ha csak a fele igaz annak amit mond, akkor is egyszerre izgalmas és ijesztő, hogy mennyi mindent nem mondanak el az Antarktisszal kapcsolatban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.