CímlapsztorikÉrdekes világ

Élet a halál után: koronavírus betegek elképesztő dolgokról számoltak be, látták a túlvilágot

Egyre több eset kerül felszínre.

A halál torkából visszahozott emberek meggyőződéssel állítják, hogy jártak “odaát”.

Többen még hazugságvizsgálatra is készek.

Hirdetés

Tényleg létezhet túlvilág, és ezt pont a covid járvány fogja bizonyítani?

Eléggé szürreális információk kezdtek el terjedni a média egyes bugyraiban.

Egyes a halál torkából megmentett covid betegek ugyanis azt állítják, hogy látták, mi van “odaát”, és egy rövid időre elmerültek a halál utáni életben.

Beszámolójuk olyan részletes, hogy sokan eleve kizárják azt, hogy csak kitalálták volna az egészet, vagy hallucinálták volna mindazt, amit láttak, ugyanis valamennyien egymástól függetlenül ugyanazt írták le.

“Az emberek nem képesek rá, hogy kollektíven hallucináljanak, így mindenképp figyelme méltó és érdemes lenne vizsgálni ezeket az eseteket.”

A média felidézi egy Lee nevű férfi beszámolóját.

Lee súlyosan megfertőződött a coviddal, az állapota pedig nagyon gyorsan romlani kezdett. Amikor megkezdték az orvosi ellátását, már úgy tűnt, hogy túl késő.

Kis híján a halál torkából rántották vissza, perceken át nem adott semmilyen életjelet, csak feküdt a kórházi ágyon, és elvesztette az öntudatát.

A halál utáni élettel foglalkozó amerikai szervezetnek küldött levelében is olvasható amit később a sajtónak is elmondott:

Hirdetés

“Amikor az utolsó lélegzetvételt megtettem, éreztem hogy ennyi, tudatosítottam magamban hogy nincs tovább”

– mesélte.

“A következő emlékem már az volt, hogy lebegek, egy csodálatosan szép mező felett. A nap sütött, én pedig újra tudtam lélegezni.

Kilométereken át így lebegtem, úsztam a felszín felett néhány méterrel. tavakat láttam, melyek víztükre olyan sima volt, amilyet a természetben még soha nem tapasztaltam.”

Több koronavírusos beteg is beszámolt erről a mezőről, vagy hasonló mezőkről.

Tudományos bizonyítékok persze nincsenek, így valóban nehéz eldönteni a szkeptikusok szerint, hogy csak a képzeletük játszott velük, miközben az agyuk és a testük haldoklott, vagy valós eseményeket élhettek-e át…

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.