CímlapsztorikTech-KütyükTudomány

Az egész világ Izraelre figyel: ha ők újra zárnak, akkor nincs többé jövő

Mintha nem is lenne járvány – írja a CNN helyszíni tudósításában. Izrael úgy tűnik, hogy megcsinálta, és “kisöpörte” a koronavírust.

Most a valaha volt legnagyobb figyelem szegeződik rájuk.

Átoltottá váltak a világon elsőként. Ha nem sikerül az újranyitás és a vírus új hullámokban tér vissza, akkor az sötét jövőt fest valamennyi ország és az emberiség elé…

Hirdetés

Izrael leszámolt a járvánnyal?

A nyitást egy év után először könnyűzenei koncertekkel ünnepelték meg a tel-avivi Bloomfeld sportcsarnokban, ahol két népszerű énekes, Ivri Lider és Salom Hanoch koncertjét 500 fős közönség hallgathatta.

A résztvevők maszkban, egymástól távol ültek, mindegyikük vagy már kapott koronavírus elleni védőoltást, vagy felgyógyult a Covid-19 betegségből.

Visszatérhettek az iskolapadokba a 12-16 évesek és a felsőoktatás hallgatói, de továbbra is maszkot kell hordaniuk és kis csoportokban tanulnak.

Újra “berúgták” a gazdaságot

Kinyithattak a vendéglők és a kávéházak is.

A vendéglátó helyeken zárt térben csak a “zöld” igazolvánnyal rendelkezők, azaz a második oltást már legalább egy hete megkapók, illetve az igazoltan felgyógyultak ülhetnek, a többiek csak a kerthelyiségekben foglalhatnak helyet.

A koronavírus-járvány ügyeiért felelős biztos, Nachman As bejelentette, hogy naponta követik a fertőzési adatokat, és ha szükséges lesz, akkor visszakoznak, vagyis ismét zárlatot rendelnek el bizonyos területeken, vagy korlátozó intézkedéseket hoznak.

Az egész világ figyel

Izrael azért nagyon fontos, mert elsőként érte el a világon a legmagasabb szintű tátoltottságot.

Ezért minta a többi ország számára, ráadásul előre vetítheti a világ jövőjét.

Ha ugyanis még így sem akadályozható meg egy újabb komolyabb zárás, vagy hogy a különféle mutációk szétterjedjenek, akkor mondhatni minden elveszett, már ami az emberiség jövőjét illeti, és azt, hogy valaha visszakaphatjuk a régi életünket.

Hirdetés

Ezért az egész világ szeme Izraelen van…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.