Tudomány

Az egész világot bejárta a felvétel, amin legyőzi a rákos sejteket az immunrendszer!

A Minnesota állami Egan-ben működő Synapse Center for Health and Healing központ tett közzé egy lenyűgöző mikroszkopikus videót.

A bennünk rejlő rejtett erő?

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy testünk, szervezetünk milyen csodásan van felépítve, mennyire jól működik, még ha néha egy-egy betegség fel is üti a fejét.

2014-ben a Minnesota állami Egan-ben működő Synapse Center for Health and Healing központ tett közzé egy lenyűgöző mikroszkopikus videót, amelyen az látható, hogy a szervezet védekezőrendszerének alapját képező fehérvérsejtek miként végzik a munkájukat.

Hirdetés

És a véráramban tett folyamatos járőrözésük során hogyan hatástalanítják a különböző vírusokat, baktériumokat, a szervezetbe bejutó idegen eredetű részecskéket.

Megdöbbentő eredmények

A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, ahogyan az a videó harmadik percétől is megfigyelhető, hogy a fehérvérsejtek miként veszik fel a harcot a rákos sejtekkel, amelyek szintén ott vannak a szervezetünkben.

Sok esetben a stressz, a mentális leterheltség, a káros kémiai ártalmak és az egészségtelen étkezés miatt az immunrendszer nem tudja hatékonyan felvenni velük a küzdelmet, ezért idővel tumorok alakulnak ki, akár komoly, vagy végzetes betegséget eredményezve.

Erre mondják, hogy figyeljünk az egészségünkre, és őrizzük meg azt!

A természet és az emberi test tehát újra és újra bebizonyítja, hogy mire képes.

Lehet, hogy nem a gyógyszerektől kell majd várnunk a rákra adott tökéletes megoldást?

A bennünk rejlő erő az, amit csak egyszerűen újra fel kell “ébreszteni” ahhoz, hogy a leghalálosabb betegségeket is leküzdjük.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!