Tudomány

Az ember a Föld “vírusa”: nem vagyunk természetes ökoszisztéma részei – állítják a tudósok

Ráadásul jelek utalnak arra, hogy egy másik világ lényei teremtettek meg minket genetikai manipulációval?

Az elmúlt évtizedek során többször felmerült már az emberiséggel kapcsolatban egyes tudósokban az, hogy nem vagyunk ide valóak.

Azaz bár látszólag a természetes ökoszisztéma részei vagyunk, és szerepünk van a körforgásban, az ipari forradalom óta – más vélemények szerint már jóval előtte, az első előemberek megjelenésekor – az evolúciónak és a természetes szelekciónak némileg ellent mondó módon kezdtünk el viselkedni.

Hirdetés

Az emberiség olyan, mintha valami vírus lenne.

Egy nem földi eredetű vírus, mely kifejlődött, erőre kapott, most pedig egyre gyorsabb ütemben zabálja fel a bolygót, éli fel annak gyakorlatilag minden tartalékát.

Ez nem valami filozófiai nézet: számos tudós hasonlóságot vél felfedezni az emberi faj és a vírusok kapcsán.

Sőt, egyesek szerint felvetődik a lehetőség: mi egy mesterségesen ide telepített, itt kitenyésztett faj vagyunk, melynek célja pont az, hogy sáska módjára éljük fel a környezetet és a világot, ami eltart minket.

Ilyen sáskacivilizációkkal érhetnék el egyes idegen civilizációk – akik magukat teremtőknek hívják – hogy “lelegeljük” a planétákat, melyeket aztán a saját igényeikre formálnak.

Ha így van, akkor a hipotézis – feltételezés – szerint emberanyagnak kellünk, valamint kutatási és megfigyelési célokra.

Azaz tenyészeti célja van az emberi faj Földön való létezésének, ez pedig még az idegenekkel kapcsolatos nyomokra is magyarázattal szolgálna, hiszen időnként “isteneink” visszatérnek ellenőrizni a populáció létszámát- és azt, hogy szükség van-e “tarvágásra”…

Ezt már többször felvetették.

Egyrészt bizonyítékok vannak rá, hogy az emberi genom egyes részei nem földi eredetűek, ugyanis az összes földi élőlény egyikében sem megtalálható részek vannak benne.

Hirdetés

Ezt sok genetikus egyfajta egyedi szignónak véli, mások még nyitottabbak és úgy gondolják, hogy a minket teremtő földönkívüliek “aláírása”, nyoma.

A DNS első kódja a vászonra felvitt széles ecsetvonásoknak tűnt, a második a finom árnyalás lehet.

Noha 2003-ban teljesen elkészült az emberi géntérkép, még hosszú időbe telhet megérteni, minden egyes eleme hogyan működik.

A Washingtoni Egyetem tudósai azt fedezték fel, hogy a DNS néhány kodonjának két külön jelentése is van.

Gyakorlatilag egy második ifnormációs réteg van az emebrbe kódolva.

Ez pedig messzemenő feldfedezéseket eredméynezhet a jövőben mind a saját eredetünkkel, midn a szerepünkkel kapcsolatbana bolygón.

Az ember az egyetlen élőlény, melynek agytérfogatának hirtelen és minden ok nélküli növekedése a mai napig nincs megmagyarázva.

Különféle elméletek léteznek ugyan, de egyiket sem lehetett egyértelműen altáámasztani.

Az is külön érdekes, hogy az emberi faj sokkal kevesebb ideje van jelen, mint a majmok vagy más emberszabásúak, akiknek évmilliós előnyük volt itt a Földön.

Mégis valami miatt a sokkal később megjelenő emberi faj kezdett el eszközt használni és beszélni, felegyenesedni…

A vírusszerűen elterjedő homo sapiens valójában egy mesterséges betelepítés eredménye is lehetett – állítják a tudósok, noha igen kicsi a valószínűsége, de nem lehet kizárni a ma is cáfolatlan hipotézisek közül.

Az pedig ma már tagadhatatlan, hogy az ember és a vírus között rengeteg a hasonlóság.

Máig rejtély tehát az a bizonyos plusz faktor, ami emberrét tett minket, és amiben az egész fajunk “értelme” keresendő…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.