CímlapsztorikMisztikum

Az emberi faj egy földönkívüliek által elterjesztett vírus? Ősgenetikai beavatkozás eredményei vagyunk

Egy genetikai kísérlet termékei vagyunk, mely aztán elszabadult? Új, mindent felforgató elmélet a földi élet és az emberiség keletkezésére?

Az ember egy ősgenetikai beavatkozás eredménye?

Egyre több tudós veti fel annak a lehetőségét, hogy az emberiség nem másnak az eredménye, mint egy több millió, vagy akár milliárd évvel ezelőtti ősgenetikai beavatkozásnak.

Földönkívüli fajok telepesei jelenhettek meg a Földön, akik a saját képmásukra teremtettek egy hibridet az akkor a Földön elterjedt, őshonos majomfajok és a saját genetikai kódjuk összeolvasztásával.

Hirdetés

Erre lehet bizonyíték az is, hogy az emberi genetikai kódban számos eltérés látszik más földi fajokhoz képest, ráadásul rendszerszerűen van jelen a 38-as száma génkészletünkben, mintha teremtőink digitális aláírása lenne…

Az emberiség, mint biológiai fegyver

Egyes tudósok úgy vélik, hogy az emberi faj valójában mesterségesen meg lett tervezve, és alapvető rendeltetésünk a környezetünk sáskahadként való tönkretétele.

Egy evolúciós fegyverként fejlesztettek, pontosabban teremtettek meg minket.

Egy olyan vírus voltunk eredetileg, melyet itt a Földön tenyésztettek ki.

Ez a vírus eredetileg egy emberszabású majomba lett beleoltva, amiben végül mutáció ment végbe, és egy olyan előember faj jött létre, mely elkezdte gyorsuló szaporodási ütemben benépesíteni a Föld felszínét.

Elszabadult genetikai kísérlet és az evolúció újraindítása

Egyes vélekedések szerint mivel kicsúszott az emberi faj az egykori Teremtők irányítása alól, és jelentősen elszaporodtunk, végül az evolúciós újraindítás mellett döntöttek.

Ezt egy mindent elsöprő kataklizmával érték el, sokak véleménye szerint nem kizárt, hogy a Bibliában említett Özönvíz ennek az eredménye.

Ez egyúttal megmagyarázná azokat a régészeti leleteket, melyek az emberiség kifejlődése előtti időkből kerültek elő, mégis emberszerű munkálatok és intelligencia nyomait viselik magukon.

Vagyis élhetett előttünk egy úgynevezett előző emberiség, mely aztán elbukott, és az egykori Teremtők újraindították fajunk fejlődését.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!