CímlapsztorikÉrdekes világ

Az emberi tudat határai szándékosan szét vannak rombolva: szellemi világháború zajlik ellenünk!

Ha ennek csak a fele igaz, akkor már régóta egyfajta világháborút vívnak az emberiség ellen…

Hogy kik…?

Magadtól soha nem találnád ki…!

Hirdetés

A tévét a kezdetektől fogva az emberi tömegek manipulálásra tervezték. Tudták, hogy ahogyan szép lassan elterjed, emberek milliárdjait lehet vele elérni.

Százmilliók gondolatát lehet majd befolyásolni, vagy árnyalnia véleményüket, emellett félelemben tartani és a kanapé előtt tartani anélkül, hogy ez tudatosulna bennük.

Az igazi elmeprogramozás ma a médián keresztül zajlik, sötét pszichológiai eszközökkel.

Gondolkodtál már rajta milyen könnyű dolga lehetne egy adott társadalom, civilizáció vagy netán egész bolygót irányító erőknek, ha sikerülne elérni, hogy az adott közösség lehetőleg azt gondolja, higgye, tegye, amit kell…, ami az Irányítók érdekében leginkább áll.

Most gondoljatok bele! Gondolj bele! Ez nem más, mint a tévé, és ma már a MÉDIA KONTROLL…

A média ugyanis ma már az internetet, a rádiót…stb. is magában foglalja, vagyis minden létező csatornán próbálnak minket befolyásolni, bábukként mozgatni, elmeprogramozni.

Egy ilyen pszichológiai gépezetet fenntartó karhatalomnak az a legjobb, ha nem is gondolkodik semmin azon kívül, ami a maga és családja életben maradásához kell.

Lehetőleg ne kérdőjelezze meg a fennálló gazdasági-társadalmi rendet, ne szervezzen ellenálló mozgalmakat, sőt maradjon nyugton, fogyasszon és szó nélkül járjon a Hatalom által működtetett, a rendszert életben tartó “munkahelynek nevezett” tartópillér bármelyikébe gondolkodás nélkül dolgozni.

Természetesen csak éppen annyiért, amennyi a létfenntartáshoz kell és a mindennapi túlélésért folytatott harc lekösse minden energiáját…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.