CímlapsztorikMisztikum

Az emberiség 4%-a hallja az éter “rezgéseit”? a titokzatos zümmögő hang eredete

Te hallod? Akkor a világ kivételes 4%-ába tartozol. Vannak, akik időszakosan néhány napig vagy hétig szintén rendelkeznek ezzel a “képességgel”…

Talán te is hallod azt az alacsony frekvenciájú zúgást, szinte rezgést, ami éppen eléri az emberi hallás küszöbét.

Nem különösebben hangos, sőt lehet, hogy még észre sem vetted, de ha mégis, már nem tudod figyelmen kívül hagyni

Hirdetés

– számol be róla az ÚjVilágtudat.

De miylen is ez a hang és miért enynire különleges?

Azért, mert a világ lakosságának csak 4%-a képes hallani. Időszakosan ennél valamivel többen, de 4%-unk van, aki folyamatosan “együtt él” ezzel a háttérzajjal, melyet korábban egyesek az élet egyfajta “háttérzörejének” gondoltak.

Úgy hangzik, mint egy teherautó, amely alapjáraton várakozik az utcán a ház előtt. Vagy a fejünk fölött haladó repülőgép légköri dübörgése, amely soha nem távolodik el.

Hallható, amikor kint tartózkodunk, de hangosabbnak tűnik bent, különösen éjszaka, amikor ágyban fekszünk. Talán ébren tart, esetleg fejfájást, szédülést, akár orrvérzést is okozhat.

Először egy bosszantó, ártalmatlan zajnak indult, de végül sokak figyelmét megzavarta, és állítólag számos esetben ahhoz vezetett, hogy egyes emberek önkezükkel vetettek véget életüknek.

Számos jelentés készült a megmagyarázhatatlan zajról a világ minden területén, ami általában egyes városokat érintett.

Néha végeznek még ma is tanulmányokat, és elméleteket javasolnak, de meggyőző eredmények nélkül.

Az évek során számos természettel kapcsolatos elméletet vetettek fel, majd vetettek is el.

Hirdetés

A Biológiai Intézet 1973-as konferenciáján felvetették, hogy a lassabban mozgó levegő ellen nyíró sugáráram nagyon alacsony frekvenciájú hangot okozhat, amelyet aztán a villamos oszlopok képesek felerősíteni.

Ezt azonban később nem sikerült egyértelműen bebizonyítani, továbbá arra sincs magyarázat, hogy miért csak az emberiség 4%-a képes ezt hallani.

2015-ben egy francia tudóscsoport azt javasolta, hogy a hangot az óceán hullámai okozzák, amelyek az óceán fenekéig nyúlnak le, és megrázzák a Földet, amikor gerincekkel és kontinentális talapzatokkal ütköznek.

Egy másik elmélet rámutat a csaknem 8 millió villámcsapásra, amely naponta éri a Földet.

Ezek a kisülések hatalmas elektromágneses töltést hoznak létre, amely viszont a Föld felszíne és az ionoszféra közötti levegőt rezonálja – hasonlóan egy palack belsejéhez, amikor az ember a tetején belefúj.

A legbiztosabb elmélet is csak azt a felszínt kapargatja, hogy talán valamiféle háttérzörej lehet, amit a jelenkor technológiája valamiért fölerősít.

Gyakran azok, akik hallják ezt a hangot, egyedüliek a családjukban vagy baráti társaságukban, ami miatt magányosan és kellemetlenül érzik magukat.

Egy titokzatos szuperképességről van szó?

Valami másról?

Valamiféle titkos program kísérletei zajlanak világszerte, és az emberiség 4%-a valójában ennek a tudatlan kísérleti alanya?

Az elméletek száma véges, a kérdések azonban végtelennek tűnnek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.