Érdekes világ

Az emberiség megtévesztése zajlik: itt minden hazugság, a tőzsde, az egészségügy, a média!

Minden egy nagy átverés!

Minden egy nagy átverés… a tőzsde, a hírek, az élelmiszerek-, az adók, az egészségügyi rendszer és így tovább. A példák listája végtelen lenne, csak egypár eseményt említenék a múltból.

A hivatalos 9-11-es Ikertornyok története 1700 építész véleménye alapján hazugság, de legalábbis fizikai és mérnöki lehetetlenség.

Hirdetés

Diana hercegnő halálával kapcsolatban sem a teljes és valódi igazat terjesztette el a média. Dezinformálták a társadalmat egy nagyobb hazugság leplezésére.

Aztán ott van a 2020-as nagy világjárvány, melynek kirobbanásáról szintén feltűnően sokat ködösít a média…

Évtizedek óta mindenkit átvernek, zajlik az emberiség nagy megtévesztése.

De mit jelent pontosan az “átverés” ?

Gondolj bele: A beteg-ellátórendszert szándékosan tervezték úgy, hogy rákot okozzon, betegen tartson, közben pedig a hatalmas vállalatokat gazdagítsa, miközben feláldozza az emberi életet.

A pénzügyi rendszer csendben ellopja a pénz értékét végtelen mennyiségű pénzkibocsátás ismert eredményeként. Minél több pénzt nyomtatnak a központi bankok, egyre kevésbé lesz értékes.

A politikai rendszer is teljesen manipulált. A választás lehetősége a jobb-bal paradigmák közt csak illúzió. Minden párt mögött ugyanazok a bankárok állnak, akik arra törekszenek, hogy az ország kormánya eladósodjon, feladja szuverenitását.

Mint jelenleg ma Amerikában, Görögországban és Olaszországban megfigyelhető.

Vajon Magyarország beadja a derekát az IMF-nek vagy az egyre tájékozottabb lakosság visszavág, ahogy az Izlandon történt? Lesz-e olyan világ, hogy szembe menjenek a bankokkal, és a magyar emberek oldalára álljon a kormány?

Hirdetés

Az ételt vegyi anyagokkal, adalékokkal mérgezik, mindezzel csökkentve az emberek intelligencia szintjét, abban a reményben, hogy mire a beteg nincstelen lesz, úgyis el fogja felejteni hogy jutott oda és hogy miért is beteg még.

A hírek teljes ferdítésen esnek át. Korábbi CNN riporter Amber Lyon leplezte le a CNN-t azzal, hogy világra hozta azt, ahogy a CNN engedélyezte külföldi terror szervezetekről szóló pozitív hírek leközlését.

A meglepő történetet az Alex Jones- Amber Lyon interjúban hallhatjuk angolul.

Az igazságszolgáltatási rendszer nevetségesen manipulált.

Egészségügyi téren például a dr Geréb Ágnes ügyén alapuló otthon szülés folyamatos üldöztetése tökéletes példája az orvosi maffia attól való félelmének, hogy az emberek végül rájönnek arra, hogy a tervezett otthonszülés olyan előnyökkel társul, mint a csökkent orvosi beavatkozások száma és a fokozott anyai elégedettség.

A legtöbb tudományos hír is manipulált.

A legtöbb tudományos folyóirat a gyógyszeripar támogatását élvezi, a gyógyszerreklámok pedig jó pénzt hoznak a konyhára.

Lassan már majdnem az összes úgynevezett tudományos hír integritását meg lehet kérdőjelezni.

A mai “tudomány” gyógyszereket és mérgekkel teli oltóanyagokat nyomat az emberekbe, közben becsmérlően kezelve a gyógyító növényeket és tápanyagokat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.