CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Az emberiség szándékos amnéziában van tartva? Többször újraindították fejlődésünket?

Döbbenetes elmélet magyarázhatja az időbe és az adott földtani rétegbe be nem illő leleteket. Bizonyítékok vannak rá, hogy nem először alakult ki emberi civilizáció a Földön?

Döbbenetes kérdések merültek fel

Az ősemberek egykor igen is, földönkíüvli űrhajókat láthattak?

Sőt, egy kívülről figyelő földönkívüli civilizáció ténykedésének eredményeképpen jöhetett létre a civilizációnk itt a Földön…. TÖBBSZÖR IS?

Hirdetés

Miért nem veszünk tudomást a minket megelőző civilizáció nyomairól?

Talán mert olyan végzetes dolgok derülnének ki, melyek valamennyi vallásunk alapjait zúznák porrá?

Tényleg az evolúció művei vagyunk, Isten, vagy más, földönkívüli lények teremtettek minket?

Mi van, ha Isten maga is földönkívüli volt?

Állítólag egy szűk csoport már rég tudja a teljes igazságot

A mai napig vannak olyan régészetileg értelmezhető leletek, melyek sem az adott korba, sem az adott földtani zárványba, rétegbe nem illenek bele mint ahol megtalálták őket eredetileg.

Ezek az oopart-oknak is nevezett objektumok számos vitát váltottak már ki arról, hogy időutazók nyomai, vagy pedig egy az emberiséget megelőző kultúra “hagyatéka”.

Ezzel egy időben elkezdett elterjedni az a szóbeszéd is, miszerint egy titkos csoport már régóta tud arról, hogy ezek bizonyítékok egy része valódi, azaz az emberi faj előtt is létezett egy másik emberi faj a bolygón.

Az emberiség elől tényleg elhazudták a történelmet?

Valami olyan lehet a múltunkban, mely mindent a feje tetejére állíthat, ezt pedig egyes feltételezések szerint ez a titkos csoport nem hozhatja még nyilvánosságra.

Hirdetés

Ugyanakkor ma már egyre nyíltabban beszélnek róla, hogy valóban élhettek mások is előttünk a Földön, valamiféle paradigmaváltás tehát ezen hangok szerint elkezdődött.

Ősi atomháborúk törölték el az előző civilizációkat?

Létezik egy elmélet, miszerint ez az egész azért van így, mert az ember maga is egyfajta amnéziában van.

Vagyis a komplett emberi faj ebben szenved, és bár idepottyantottak minket az égből, nem voltunk képesek használni a fennmaradt, előző civilizáció által hátrahagyott gépeket, szerkezeteket.

Egyfajta tudat és mentális tekintetben értendő újraindítás zajlott le az ősi időkben.

Ennek számos oka lehetett, talán egy óriási kataklizma, vagy egy nukleáris háború, mely tömeges fajkihalást okozott, és vissza taszíthatta az előző civilizációt a kőkorszak korába.

Éppen úgy, mint ahogy egy atomháborút követően ma is megtörténhetne, hogy a fennmaradt emberi túlélőcsoportok soha nem bírnák már újjá építeni a technológiát, és elműködtetni a dolgokat, ha minden olyan ember kihal, aki erre képes.

Talán ez megtörténhetett már egyszer a múltban is, és az idő köde közepette az emberiség amnéziába süllyedt, és elfeledte, egykoron honnan származott, és milyen technológiák voltak a birtokában.

Az emberiség fejlődése sok millió évente újraindul?

A konklúzió az tehát, hogyha igaza van az előző emberiség elméletét terjesztőknek, akkor mi magunk is a vesztünkbe rohanunk, egy civilizációs szakadékba, melyet követően majd elbukunk.

Egyes teóriák szerint ez ötször már megtörtént, vagyis öt emberi civilizáció népesítette be, uralta le a bolygót, mielőtt végleg kipusztult.

Mi pedig a hatodik emberi civilizációként követni fogjuk őket…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!